Мікрокредити в Україні. Статистика CreditUP

Мікрокредити в Україні. Статистика CreditUP

Якщо брати до уваги статистику CreditUP, то за останній рік люди стали брати кредити частіше. Основною метою позики є вирішення тієї чи іншої термінової фінансової проблеми.

Вічне питання: Що робити? – Позичити  в друга? А чи варто?

Вічне питання: Що робити? – Позичити в друга? А чи варто?

Певно таке траплялося з кожним. Дорога покупка або поїздка, і грошей не вистачає. «Звернутися до друзів!» - Чи варто? Всім відома приказка: «Хочеш втратити друга - позич у нього гроші».

Кредити в Єгипті

Кредити в Єгипті

Єгипет — це не тільки піраміди, але і тепле море, місцеві ринки з незвичайними товарами і безліч захоплюючих екскурсій. Багато людей віддають перевагу цій спекотній країні заради відпочинку і розваг.

Отримайте -50% на перший кредит тільки сьогодні!

Отримайте -50% на перший кредит тільки сьогодні!

В останній день червня, а також, перед вихідними, компанія CreditUP дає можливість всім новим клієнтам оформити онлайн кредит в два рази дешевше. Взяти швидко позику можна зі знижкою 50% будь-якому користувачеві, який не брав кредити раніше через наш сервіс кредитування.

Два дні жарких знижок!

Два дні жарких знижок!

Після чергового свята й, особливо, під кінець місяця, трапляється так, що коштів не вистачає буквально на пару днів. У цьому випадку, найзручнішим способом вирішити фінансові питання є кредит до зарплати.

Де взяти гроші, якщо в країні свято і все закрито!

Де взяти гроші, якщо в країні свято і все закрито!

Випадки, коли швидко потрібні гроші, можуть наступити в самий невідповідний момент, особливо, якщо це ніч, вихідні дні або державні свята, коли більшість фінансових структур закриті, а менеджери компаній, які приймають рішення, відпочивають.

Як живуть європейці завдяки кредитам. Частина 2. Іспанія.

Як живуть європейці завдяки кредитам. Частина 2. Іспанія.

Як згадувалося раніше, у першій частині статті, в якій ми розповідали про Німеччину та населення, що не обходиться без кредитних коштів, інші європейські держави також беруть кредити для свого комфортного життя.

Дозвольте собі приємний відпочинок

Дозвольте собі приємний відпочинок

Виходячи у п'ятницю на роботу, кожна людина, особливо спекотним літом, вже планує, як проведе вечір та вихідні. Одні відправляться на дачу, інші - позасмагати на пляжі, треті - поїдуть на барбекю або зроблять ще безліч запланованих дій.

Чи можна жити в кредит? Частина 1. Німеччина.

Чи можна жити в кредит? Частина 1. Німеччина.

Існує думка, що в деяких країнах світу життя куди краще, ніж в Україні. Однією з таких держав є Німеччина, точніше Федеративна Республіка Німеччина. Щороку все більше людей залишають свої домівки і відправляються туди за кращим життям.

Акція: даруємо гроші за оформлений онлайн кредит!

Акція: даруємо гроші за оформлений онлайн кредит!

Червень місяць у самому розпалі, як і наші цікаві супер пропозиції. Якщо Ви візьмете перший кредит онлайн до 30 червня 2017 років через сервіс кредитування CreditUP, то, крім основних бонусів, отримаєте додатково 25 гривень на рахунок.

Недавні публікації
Кредит для пенсионеров в Украине

Кредит для пенсіонерів в Україні

Розмір мінімальних щомісячних пенсійних виплат, на жаль, ледве дотягує до встановленого державою прожиткового мінімуму. Таким чином, літні люди знаходяться в дуже скрутному фінансовому становищі. Адже ціни на продукти харчування, комунальні послуги і ліки безупинно ростуть. З цієї причини багато хто починає замислюватися про те, щоб отримати кредит пенсіонерам.
31.07.2018

Дешевий відпочинок за кордоном в 2018 році

Дешевий відпочинок за кордоном в 2018 році

Ще в школі, зачитуючись романом Жюля Верна "Навколо світу за 80 днів", ми були серйозно налаштовані повторити подвиг героїв, і обігнути земну кулю, якщо не за 80 днів, то хоч би протягом усього життя. Але з роками ми починаємо думати, що подорожі доступні тільки багатим, а нам таке задоволення не по кишені. Проте чи варто так легко відмовлятися від мрії? Побувати в нових місцях і витратити при цьому зовсім небагато, можливо! Просто треба знати, куди вирушати.
26.07.2018

Чому не дають кредит у банку?

Чому не дають кредит у банку?

Ви тільки представте: мріяли про власний автомобіль або новий потужний ноутбук. Збирати гроші на великі покупки - складно. Набагато зручніше зробити їй, і тільки потім розплачуватися частинами з банком. Єдиний оптимальний спосіб отримати велику суму одночасно - узяти кредит. Але існує безліч чинників, які впливають на те, чи схвалить позику кредитор. Про те, як узяти кредит без відмови, і що може цьому завадити, розглянемо в цій статті.
24.07.2018

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?