Як Німеччина живе в кредит!

 

Існує думка, що в деяких країнах світу життя куди краще, ніж в Україні. Однією з таких держав є Німеччина, точніше Федеративна Республіка Німеччина. Щороку все більше людей залишають свої домівки і відправляються туди за кращим життям.

Наш кореспондент відвідав цю країну та дізнався докладніше про те, як живуть за бугром. І дві речі, які найбільше здивували та шокували, були податки і кредити. Чи знаєте Ви, що середня зарплата становить 2000-2500 євро, але близько 40% суми у працівника забирає держава на сплату різного виду податків.

Тобто «на руки» чистими потрапляє 1000-1500 євро. Здавалося б, теж не маленька грошова сума, але німці та інші національності, які проживають на території ФРН, в основному живуть в орендованих квартирах і будинках, так як купити нерухомість практично нереально та нездійсненно.

За орендоване житло щомісяця потрібно віддавати 700-1000 євро, і з цього випливає, що на залишок грошових коштів існувати дуже складно, а то й неможливо. Тому, найпоширенішим способом швидко отримати гроші готівкою є кредитування.

Оформити кредит у Німеччині так само популярно, як сходити до супермаркету за покупками. Кредити беруть абсолютно на все: квартири, машини, гаджети, побутова техніка, меблі, одяг, подорожі, розваги, їжа і т.д. Отримати позику може як студент на навчання, так і безробітний, що живе на допомогу, як офісний працівник, так і пенсіонер у віці 75 років.

Ніхто і не думає тут, у ФРН, відкладати роками гроші, щоб здійснити мрію, так як оформити кредит простіше, ніж відмовляти собі у задоволенні. Такий спосіб життя спостерігається в усіх містах та сім'ях країни, і це вважається цілком нормальним варіантом.

Якщо ж Ви все-таки задумуєтеся про переїзд, то спочатку зважте усі «за» та «проти», тому що зовсім непросто живеться і в інших країнах, як нам показують по телевізору або на картинках у журналах. Слід бути готовим важко працювати і брати кредити для комфортного проживання своєї родини.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?