Дешевий відпочинок за кордоном в 2018 році

З раннього дитинства нас усіх об'єднує мрія про подорожі. Ще в школі, зачитуючись романом Жюля Верна "Навколо світу за 80 днів", ми були серйозно налаштовані повторити подвиг героїв, і обігнути земну кулю, якщо не за 80 днів, то хоч би протягом усього життя. Але з роками ми починаємо думати, що подорожі доступні тільки багатим, а нам таке задоволення не по кишені. Проте чи варто так легко відмовлятися від мрії? Побувати в нових місцях і витратити при цьому зовсім небагато, можливо! Просто треба знати, куди вирушати. Якщо у вас припасені хоч би декілька сотень доларів, поспішаєте збирати валізи!

Туреччина

Вже давно відомо, що тут в межах 330$ можна провести десять днів просто по-королевски. Високий рівень обслуговування в готелях, трапези по системі "Все включено" принаджують щорічно мільйони туристів з самих різних куточків. Тут кожен може вибрати для себе відповідне дозвілля:

  •  оздоровчі процедури;
  •  активні ігри;
  •  шопінг за приємними розцінками;
  •  екскурсійні прогулянки;
  •  розваги;
  •  достаток ласощів для ласунів.

Це, безумовно, один з кращих і бюджетних курортів світу.

Індія

Дивовижна країна фарб і прянощів. Тут вам готові запропонувати найдешевший відпочинок за кордоном. Всього на 10$ в день можна організувати триразове харчування, не відмовляючи собі в делікатесах. Найбільш відвідувані міста Нью-Делі і Мумбаи. Як не дивно, але в столиці ви відпочинете значно дешевше. Так в Нью-Делі можна оселитися в готелі на 3 зірки всього за 29$, тоді як в Мумбаи - за 40-80. Рекомендуємо потрапити в обидва міста і насолодитися незвичайною архітектурою і неповторними пейзажами Аравійського моря. Зануртеся в містичну атмосферу Індії, яку прикрашає священна річка Ганг, щонайдовший водоспад у світі Герсоппа і безкрайня Долина кольорів.

Шри-Ланка

Завжди хотіли полетіти на Мальдіви, але бракувало грошей? Тоді вам підійде Шри-Ланка. Це райська земля нічим не поступається Мальдівам, проте набагато доступніше. За 450$ можна придбати путівку, в яку входить переліт, обіди і тижневе проживання в п'ятизірковому готелі. Індійський океан, храми і пагоди, різноманіття флори і фауни за 7 днів залишать вам враження на сто років.

Єгипет

Ціни на путівки в край барханів і пірамід досить варіативні. Недорогі пропозиції в середньому знаходяться від 380$. Переліт, проживання, їжа ВВ також враховуються у вартість. Ціновий показник в основному визначається статусом готелю і авіакомпанії. Але якщо для вас головне не розкіш, а комфорт і хороше проведення часу, то сміливо придбавайте квитки дешевше. Адже в Єгипті навіть небагаті готелі знамениті якісним сервісом.

Грузія

Хочете зайнятися гірським туризмом або продегустувати найкращі на планеті вина? Тоді вам в Грузію! Буде цілком досить 300$ на 7-денне проживання та харчування, 110$ на автобусний квиток до Тбілісі, ну або 200, якщо захочете летіти літаком. Країна багата культурною історією, пам'ятками, кулінарною різноманітністю, красою природи і гостинністю жителів. Кришталеве озеро, таємничу ущелину Дзама і заповідник Кинтриши по-справжньому здивують вас.

Чорногорія

Барвиста держава, омивана Адріатичним морем, пропонує відпочинок за кордоном дешево. Тут Ви зможете побачити найстарішу маслину, подивитися на найхолодніше озеро і після цього погрітися на пляжі півострова. Ціни тут також прийнятні - "all inclusive" від 380$. Добратися з України можна прямим рейсом літака або з пересадкою автобус+ літак. Другий спосіб менш зручний, але дозволить заощадити біля 100$. Але врахуйте, що у такому разі в дорозі доведеться знаходитися довше і витратити більше коштів на їжу в дорозі.

Болгарія

Подаруєте своїй коханій мільйон троянд! Для цього зовсім не потрібно скуповувати усі квіти в магазинах, краще купите путівку у Болгарію за 450$ і відвідаєте рожеву долину. Напевно, це найароматніше місце у світі. Разом з численною рослинністю, Ви знайдете тут кам'яний ліс, піщані дюни і житлове село на висоті півтори тисячі кілометрів над рівнем моря. Не забудьте оцінити національну кухню і порівняти знайому вам окрошку з болгарським таратором, а також спробувати каварму. До речі, повноцінне меню з трьох блюд в кафе обійдеться біля 15$. Доїхати з України тепер можна поїздом Львов-Варна всього за 89$.

Греція

Дешеві країни для відпочинку притягають не лише низьким ціновим діапазоном. Кріт, Міконос, Родос, Афіни зберегли античну атмосферу завдяки храмам і акрополям. Колиска цивілізації сьогодні відкрита кожному. Омивана трьома морями (Егейське, Іонічне і Середземне) вона є популярним курортним центром. За 300-400$ тут можна тиждень пожити удвох в елітному пансіонаті з повним раціоном. У маленьких ресторанах можна непогано пообідати за 19$. Звичайно ж, все залежить від вашого апетиту, а побачивши традиційних грецьких блюд він може не на жарт розігратися.

Найдешевші країни для відпочинку: що важливо пам'ятати

Звернете увагу, що усі ціни вказані приблизно і в них не включена візова вартість для тих державах, де віза потрібна:

Без візи

Термін перебування

(днів)

Потрібно оформяти візу

Вартість

Туречинна

 

 

90

 

60

Индія

до 120$

Грузія

30

Шрі-Ланка

около 50$

Чорногорія

30

Египет

25$

Болгарія

 

 

 

Греція

 

 

 

Збираючись в далеку поїздку, слід привести в порядок усі документи:

  •  перевірити термін дії біометричного паспорта;
  •  уточнити інформацію про безвізовий в'їзд;
  •  покласти гроші на банківський рахунок і узяти виписку.

Розраховувати фінанси бажано приблизно, і завжди брати на декілька сотень доларів більше, враховуючи витрати на сувеніри, екскурсії, солодощі, атракціони і інше. Якщо на вашому рахунку бракує суми для подорожі, ви завжди можете звернутися в мікрофінансову організацію CreditUP. Відпочивайте за кордоном собі на втіху і не турбуйтеся про витрати!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?