П'ять помилок при оформленні онлайн кредиту

П'ять помилок при оформленні онлайн кредиту

Оформлення онлайн кредитів на будь-яку банківську карту стає для українців звичною практикою. Це дійсно прекрасна можливість отримання кредиту на карту для вирішення тимчасових фінансових труднощів. Швидко, без зайвих документів, не виходячи з будинку. При цьому дуже часто оформляючи онлайн кредит, позичальники роблять ряд помилок.

Цо робити, якщо складно сплатити кредит

Цо робити, якщо складно сплатити кредит

Сьогодні отримати онлайн кредит на карту українського банку дуже легко, але часто буває, що клієнт стикається з труднощами при погашенні кредиту. І можна непомітно для себе опинитися в складній ситуації, коли сума боргів збільшується з кожним днем а Ви розгубилися і не знаєте, що треба робити. Ми постаралися розповісти Вам про усі можливі стратегії звичною мовою оскільки рахуємо це важливе #CreditUP#простооважном.

Як узабезпечити себе від шахрайства

Як узабезпечити себе від шахрайства

Заспокоїться і розбиратися без паніки і метушні, бо якщо дзвонять шахраї, саме чинник несподіваності і шоку служить для них "відмичкою" для доступу до Ваших даних що дозволяє оволодіти фінансовими коштами. У стані емоційної нестабільності люди передають дані своїх платіжний засобів (номер карти/термін дії/cvv код) або іншу персональну інформацію і згодом стають жертвами шахраїв.

5 причин оформити кредит онлайн

5 причин оформити кредит онлайн

Кредити онлайн мають кілька переваг порівняно з іншими видами кредитування. Позику можна швидко оформити і отримати. Для оформлення не потрібні ніякі документи, крім паспорта громадянина України та ідентифікаційного коду. Гроші можуть бути перераховані на картку будь-якого банку і використані на будь-які потреби, цілі, бажання і мрії.

Як взяти кредит online: покрокова інструкція

Як взяти кредит online: покрокова інструкція

Періодично в житті будь-якої людини виникає ситуація, коли терміново потрібно перехопити пару-трійку тисяч гривень. Ця необхідність ніяк не залежить від соціального статусу, місячного доходу або успішності людини. Просто сьогодні терміново потрібні гроші. Тут і зараз. Де взяти?

Cash-контроль: яка сума потрібна на 1 день в Європі?

Cash-контроль: яка сума потрібна на 1 день в Європі?

Кожна країна ЄС має рекомендовані вимоги до наявності мінімальної суми на день проживання. В межах Євросоюзу ця сума може суттєво відрізнятися. Для того, щоб перетнути кордон з Угорщиною туристу необхідно мати 3 євро на кожен день перебування в країні. А ось якщо хочеться пожити тиждень в Італії, то варто запастися 1887 євро, або 269,6 євро на добу.

кредиты помогают сохранить здоровье

Як кредити допомгають зберегти здоров'я

Існує міф, що наявність кредитної заборгованості здатна негативно позначитися на стані здоров'я позичальника. Для того, щоб розібратися наскільки це відповідає реальності, ми звернулися за консультацією до психологів і представникам охорони здоров'я, і ​​ось що дізнались.

Літо. Гарячі бонуси CreditUP. Липень

Літо. Гарячі бонуси CreditUP. Липень

Для того, щоб кожен клієнт CreditUP отримав від літа максимум користі і задоволення, ми підготували різні бонуси та акції.

ТОП-5 країн, в яких неможливо без кредитів

ТОП-5 країн, в яких неможливо без кредитів

У західній культурі жити в кредит вважається нормальним явищем. У будь-якому магазині, купуєте ви продукти харчування або шикарну шубу, віддадуть перевагу, щоб ви розплатилися кредитною карткою, а не готівкою.. Чому? Для власників магазинів це захист від операцій з фальшивими грошима і скорочення витрат на інкасацію, для покупця - це можливість придбати те, що потрібно в даний момент, не обмежуючи себе лімітом грошей в гаманці, зручність і страховка від ризику втратити гроші, або бути пограбованим. Звичка користуватися кредитами онлайн, кредитними картами і іпотечними кредитами прищеплюється жителю Європи або США практично з пелюшок. З цікавою пыдбыркою  країн, в яких люди найчастіше беруть кредити, ми познайомимося з вами сьогодні.

Як заробити гроші влітку? З CreditUP просто!

Як заробити гроші влітку? З CreditUP просто!

Для того, щоб клієнти CreditUP в літній період не постраждали від зниження грошового потоку, а навпаки змогли заробити, ми підготували добірку нескладних і ефективних способів заробітку влітку. А також бонус від нас: спеціально розроблену акцію «Приведи друга!».

Недавні публікації
Де взяти кошти на зимову відпустку: топ-5 варіантів

Де взяти кошти на зимову відпустку: топ-5 варіантів


14.11.2018

Можно ли лететь заграницу с кредитом

Чи можна летіти за кордон з кредитом

Несподіванки в подорожах трапляються, і неможливо виключити абсолютно всі ризики. Але упевнитися в тому, що в найвідповідальніший момент вас не зупинять прикордонники і не повернуть назад - точно не зашкодить, особливо якщо ви не завжди встигали гасити кредит. У статті розглянемо, чи можна летіти за кордон з кредитом і як дізнатися, чи є Ваше ім'я в списку «невиїзних».
07.08.2018

Как экономить электроэнергию дома

Як економити електроенергію вдома

Економити електроенергію сьогодні - не просто звичка, а необхідність! Тарифи на неї продовжують "повзти" вгору, а ми, не замислюючись, бездумно витрачаємо електрику. Ви здивуєтеся, але скоротити витрати можна на цілу третину. Для цього лише знадобиться удатися до невеликих хитрощів.
02.08.2018

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?