Чому не дають кредит у банку?

Ви тільки представте: мріяли про власний автомобіль або новий потужний ноутбук. Збирати гроші на велику купівлю - складно. Набагато зручніше зробити покупку, і тільки потім розплачуватися частинами з банком. Єдиний оптимальний спосіб отримати велику суму одночасно - узяти кредит. Але існує безліч чинників, які впливають на те, чи схвалить позику кредитор. Про те, як узяти кредит без відмови, і що може цьому завадити, розглянемо в цій статті.

  •  Занадто низький доход - одна з найпоширеніших причин відмов. Якщо ваша зарплата, на думку банку, не є занадто високою, ви будете розглянуті як ненадійний позичальник.
  •  Негативна кредитна історія. Вірогідність отримати кредит без відмови дорівнює нулю, якщо у вашому сьогоденні або минулому є прострочення і непогашені борги.
  •  Вік, що не відповідає встановленим віковим обмеженням. Якщо вам - менше 21 і більш 60 років, навряд чи ваш рівень доходу буде достатнім для того, щоб вчасно повертати борг.
  •  Недостовірні дані, вказані в заявці. Треба пам'ятати, що кожна кредитна організація ретельно перевіряє інформацію, вказану клієнтам. Тому обдурити її практично неможливо.
  •  Відсутність постійного місця роботи "плаваючий" дохід або сезонна робота розглядається як неблагонадійність позичальника. У такому разі має сенс спробувати оформити кредит після відмови в іншій фінансовій організації.

Не варто забувати, що у кожної організації встановлені свої методи відбору клієнтів. Але усіх їх об'єднує те, що після отримання заявки менеджери перевіряють кредитне досьє претендента на позику. Окрім інформації, відображеної в нім, має значення поведінка позичальника на співбесіді, його зовнішній вигляд. Приміром, зайва нервозність, заплутані відповіді на прямі питання і інші деталі видають неблагонадійного клієнта.

Де і як узяти кредит без відмови

Якщо вам дуже потрібні гроші, але не вдалося узяти кредит, після відмови не опускайте руки. На сучасному ринку кредитування все більше популярності придбаває мікрофінансова організація, яка відноситься до своїх клієнтів з розумінням. Існують різні ситуації, в яких гроші потрібні терміново : втрата гаманця, хвороба, поломка домашньої техніки і так далі. У такому разі формальності не повинні стати перешкодою для отримання матеріальної допомоги!

Грошовий кредит без відмови надається компанією CreditUp. Як показує практика, за роки її діяльності в Україні, схвалення отримало більше 95% користувачів. Більшість відхилених заявок були відхилені тільки із-за неправильно заповнених анкетних даних.

Навіть якщо ви тимчасово не працюєте або маєте зіпсований кредитний рейтинг, спробуйте узяти кредит без відмови через інтернет. CreditUp стане вашим надійним фінансовим партнером, який допоможе навіть в найскладніших життєвих ситуаціях!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?