Один день зі знижкою 50!

 

В останній день червня, а також, перед вихідними, компанія CreditUP дає можливість всім новим клієнтам оформити онлайн кредит в два рази дешевше. Взяти швидко позику можна зі знижкою 50% будь-якому користувачеві, який не брав кредити раніше через наш сервіс кредитування.

Сума першої позики становить максимально 1500 грн. Гроші в кредит клієнт отримає на банківську карту миттєво після того, як заповнить всі поля та вкаже необхідні дані у формі заявки, а в кінці - погодить договір.

Онлайн кредит зручний тим, що його можна отримати в будь-який час, незалежно від дня і ночі. Знижка на першу позику надається тільки сьогодні до 00:00. Тому, якщо Ви плануєте взяти гроші в кредит на пару днів до зарплати, краще це зробити до закінчення цього дня по вигідній пропозиції.

Отримавши кошти у борг 30-го червня 2017 року, клієнт не тільки оформить онлайн кредит по ставці 0,95% за день, але і зможе ще більше заощадити при поверненні заборгованості завдяки програмі лояльності та подарунковим бонусам.

Пройшовши швидку реєстрацію, користувачеві нарахуються 10 привітальних гривень. Вони будуть відображатися в особистому кабінеті на бонусному рахунку. Якщо ж у клієнта в цьому місяці був день народження, як іменинникові, ми подаруємо ще 50 бонусних гривень. Цими грошима можна оплачувати борг негайно.

Онлайн кредит можна оформити строком до 30 днів і, при необхідності, продовжити на той період, який буде зручним для погашення заборгованості. У цьому випадку, користувачеві слід сплатити відсотки за кредит, щоб не зайти в прострочення і не потрапити у чорний список УБКІ, де зберігається кредитна історія кожного клієнта.

Крім вище написаного, компанія CreditUP дає позичальникові 3 пільгові дні для погашення кредиту, коли йому не нараховуються додаткові відсотки по мікропозиці. Після повної оплати грошової суми, клієнту будуть враховані основні бонусні гривні, кількість яких залежить від терміну кредиту та суми позики.

І коли клієнт буде брати повторно онлайн кредит, він отримає вже нижче відсоткову ставку, а також можливість взяти від 2500 до 7000 гривень готівкою і ще більше бонусів для подальшого використання.

Отримувати мікропозики через сервіс КредитАП - не тільки швидше за все в Україні, а й зручно, дешево, прозоро, і з привілеями для постійних користувачів нашими послугами!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?