Ніхто не застрахований від ситуацій, коли виплати по кредиту стають непідйомними, в зв'язку з чим, деякі опускають руки, проте в наш час є безліч можливостей благополучно виплатити свої боргові зобов'язання.

Якщо подібні фінансові складності в житті виникли, не потрібно ховатися, це може привести до ще більш гірших наслідків.

Головне розуміти, що борги самі собою не зникнуть і про них ніхто не забуде.

Ми живемо в часи, коли можна і потрібно домовлятися, і чесно повідавши кредитору про свої труднощі і об'єктивні причини, у зв'язку з якими борг стало виплачувати важко або тимчасово неможливо, в 99% випадків Вам підуть на зустріч.

На які поступки в компромісі з кредитором можна розраховувати?

Можливий варіант зменшення об’єму Вашого боргу, тобто реструктуризація (проводиться в різних формах від часткового списання боргу до зниження процентної ставки і збільшення терміну для погашення).

Є різні акції для погашення таких кредитів, до яких можна підключитися і незабаром виплатити свій борг на прекрасних умовах.

Наприклад, одна з найпопулярніших акцій в сервісі CreditUp, акція «100 грн», за якою  укладається додаткова угода згідно з якою клієнт повинен оплачувати борг всього по 100 грн. Це дуже зручно і результативно.

Насправді є безліч рішень, схем погашення, кроків на зустріч з боку організацій по відношенню до клієнта, головне дати знати про свої проблеми і знайти той варіант, який зручний для кожного індивідуально.

За наш багаторічний досвід ми протягнули руку допомоги багатьом і кожен хто її прийняв благополучно закрив свій борг, скориставшись лояльними умовами і вигідними акціями від  CreditUp.

Ми завжди йдемо на зустріч своїм клієнтам і цінуємо їх чесність і порядність!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?