На сьогоднішній день досить часто зустрічається ситуація, коли у однієї людини досить багато кредитів, а виплачувати їх стає все складніше і складніше, в результаті все приходить до прострочення платежів, нарахування відсотків і штрафних санкцій, які все більше тиснуть і людина не справляється зі своїми зобов'язаннями по кредитах.

Що ж робити в схожих ситуаціях? Як уникнути нарахування штрафів і частих дзвінків колекторів?

Адже борги самі собою не зникнуть і якщо нічого не робити ситуація ставатиме все гірше і гірше з кожним днем, псується кредитна історія, наслідки чого не дуже хороші.

Звичайно ж вихід є з будь-якої ситуації, головне не впадати у відчай, взяти себе в руки і йти до мети в правильному напрямку.

Є безліч варіантів, за допомогою яких можна вирішити фінансові проблеми.

Один з кращих варіантів, позичити гроші у близьких людей, які можуть піти на зустріч і виручити в важкий момент. Але що робити якщо даний варіант не можливий?

Намагаючись допомогти своїм клієнтам, компанія CreditUP на сьогоднішній день розробила безліч продуктів, завдяки яким будь-яка людина може реально вирішити свої фінансові проблеми на дуже лояльних і вигідних умовах.

Для людей у яких є 2 і більше кредитів можливий варіант об'єднання всіх боргів в різних компаніях в один, це дає ряд переваг:

            - оплачувати всі борги потрібно буде в одній компанії;

- виходячи з кожної індивідуальної ситуації, CreditUP по максимуму йде на зустріч. Ми списуємо до 70% боргу, залишок якого можна розбити на частини, які зручно буде оплачувати щомісяця протягом тривалого періоду.

В результаті з безлічі боргів, на які постійно не вистачає грошей і йде погіршення ситуації - Ви виходите з боргової ями дуже вигідним шляхом, оплачуючи незначні щомісячні суми в одній компанії на тривалий період.

Фінансовий стан в результаті поліпшується, а борг стає все менше і повільно, але впевнено рухається до закриття кредиту, при цьому не доставляючи дискомфорту і нестачу грошей.

Цікава пропозиція?

Якщо Ви потрапили в схожу ситуацію, зверніться до нас і ми зможемо Вам допомогти!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?