Життєві ситуації часом змінюються, і передбачити проблеми, пов'язані з фінансами, іноді просто неможливо.

Що робити, якщо ви опинилися в скрутній ситуації і не можете вчасно погасити свій борг?

Головне - не йти від відповідальності, не перекладати проблему на родичів або взагалі спробувати «залягти на дно». Поведінка «страуса головою в пісок» - тільки посилить вашу фінансову заборгованість!

Якщо ви зрозуміли, що точно не вийде вчасно погасити кредит, можна оформити пролонгацію. В Credit Up можна зробити це самостійно. Пролонгація кредиту можлива й функція стає доступна за 3 дні до терміну закінчення кредиту (в особистому кабінеті користувача). Досить вибрати відповідний пункт меню у своєму особистому кабінеті. Наш сервіс дозволяє пролонгувати кредит  терміном до 30 днів необмежену кількість разів.

Пролонгація - це збільшення терміну дії кредиту після сплати відсотків за минулі періоди. Іншими словами, пролонгація - продовження терміну погашення кредиту.

Скористайтеся функцією «пролонгація кредиту» і вирішити питання з найменшими фінансовими втратами та нервами для себе!

В яких випадках вам варто скористатися послугою «Реструктуризація Кредиту»?

Рішення про проведення реструктуризації приймається або на стандартних умовах, або індивідуально під кожного Клієнта.

Стандартна реструктуризація доступна після третього місяця прострочення.

Індивідуальна процедура говорить про серйозну заборгованість - понад 6 місяців, або, на більш ранніх термінах, якщо є серйозні обставини, які призвели до прострочення.

Саме поняття Реструктуризація кредитної заборгованості - це внесення змін в договір з боржником по оплаті і термінами.

У момент реструктуризації сума боргу фіксується, подальше нарахування відсотків припиняється.

Існують два основні варіанти реструктуризації:

• Зменшення суми щомісячного внеску за рахунок збільшення терміну кредитування;

• Надання відстрочки - канікул.

І в першому, і в другому випадку, як підтвердження своїх намірів - провести розрахунок, боржник зобов'язаний сплатити частину боргу.

Credit Up пропонує вам допомогу в розриві ваших кредитних ланцюгів! Приймайте рішення і дзвоніть! Наші фахівці підкажуть вам найоптимальніший варіант по вашій заборгованості!

Нагадуємо:

• Згідно з кредитною угодою, в разі прострочення платежу більш ніж на 5 днів, процентна ставка за користування кредитом змінюється в більшу сторону.

• У разі прострочення платежу понад 10 днів, інформація буде передана в бюро кредитних історій, що унеможливить отримання Вами кредитів в майбутньому в будь-яких інших кредитних установах.

• У разі прострочення платежу більш ніж на 30 днів, організація залишає за собою право звернутися за стягненням до суду, або передати кредит до колекторської компанії.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?