Кредит на карту за 8 хвилин в будь-який час.

від 300 грн до 3500 грн
  • Ви берете:
    ГРН
  • На
    до
  • До повернення:
    грн

Взяти кредит за кордоном

Іноді, знаходячись за межами країни, виникає потреба в додаткових грошових коштах чи то на купівлю товарів і речей, яких не можна знайти в Україні, чи то на якусь послугу, яку необхідно отримати саме в той момент, чи то вирішити труднощі, що виникли за непередбаченими обставинами. І в цей момент немає нікого, хто б міг допомогти.

Що ж робити в таких випадках, і чи можна отримати кредит в іншій країні?

Якщо Ви мешкаєте там легально, маєте вид на проживання, квартиру або будинок, офіційно працюєте, то іноземні банки досить часто розглядають варіанти видачі кредитів нерезидентам держави. До того ж, великим плюсом буде сплата податків усередині іншої країни або наявність депозиту в іноземному банку.

Той варіант, коли Ви відвідали країну, як мандрівник, має іншу сторону медалі. Куди б Ви не звернулися, швидше за все, послідує відмова на видачу кредиту, оскільки немає ніяких гарантій повернення суми боргу.

Але навіть в цьому випадку є спосіб узяти позику. Дуже поширеним методом кредитування стали онлайн кредити, коли є можливість оформити кредит онлайн за наявності інтернету, комп'ютера або смартфону, і гроші впродовж хвилини поступлять на Вашу банківську карту.

Узяти гроші в борг з CreditUP дуже просто, оскільки не треба дзвонити в колл-центр або писати листи в службу підтримки - тільки заповнена заявка на сайті і автоматичне ухвалення рішення за 20 секунд.


 

.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?