Періодично в житті будь-якої людини виникає ситуація, коли терміново потрібно перехопити пару-трійку тисяч гривень. Ця необхідність ніяк не залежить від соціального статусу, місячного доходу або успішності людини. Просто сьогодні терміново потрібні гроші. Тут і зараз.

кредит онлайн

Де терміново взяти гроші?

Варіантів кілька.

  • ∗ Можна звернутися до керівництва компанії, в якій працюєте, і попросити виплатити зарплату авансом. Успішність цього варіанту залежить від міри лояльності роботодавця і правил корпоративної культури. Швидше за все, не виникне ніяких питань, якщо гроші знадобилися у скорботний час. Але якщо не вистачає 2000 гривень на покупку розкішного помолвочного кільця для коханої дівчини, на вас подивляться косо.
  • ∗ Можна звернутися за допомогою до друзів або родичів. Варіант слизький, і з підводними каменями. Ніхто не любить, коли у нього просять в борг. Навіть якщо гроші є. Прохання про позику ставить близьку людини в незручне становище: відмовити незручно, дати - або немає можливості, або немає бажання. Як наслідок, натягнуті відносини.
  • ∗ Можна звернутися в банк за кредитом. Але паперова тяганина, необхідність просити того ж друга, у якого не попросив грошей, стати поручителем, витрачений час на оформлення і очікування відповіді... Уже й гроші не потрібні, а служба безпеки банку продовжує телефонувати, щоб «уточнити інформацію».
  • ∗Можна взяти гроші в кредит онлайн в одній з фінансових організацій. Цей спосіб отримання грошей - простий. При доступі до інтернету і наявності картки будь-якого банку України за 10-15 хвилин ви отримаєте необхідну суму.

Як оформити онлайн кредит

  1. 1. Зайти на сайт https://creditup.com.ua
  2. 2. Ознайомитися на сайті з розділом акції, а також відвідати групу компанії в Facebook. На цьому етапі ви дізнаєтеся, які додаткові знижки і бонуси можна отримати, оформляючи кредит. Наприклад, на сторінці в FB часто проводиться акція «Знижка за промокодом», доступна тільки друзям CreditUP в соц.мережі.
  3. 3. Зареєструватися на сайті. Для цього вказати електронну пошту, телефон і пароль доступу.

регистрация

  1. 4. Отримати інструкцію по авторизації, яка буде відправлена ​​на вашу електронну адресу.

успешная регистрация

  1. 5. Перейти за посиланням в листі для авторизації. Якщо протягом хвилини лист не прийшов на ваш mail, перевірте папку спам, або закладки «соцмережи» та «промоакції».

авторизация

  1. 6. Через кілька секунд автоматично перейти в особистий кабінет на сайті і приступити до оформлення заявки
  2. 7. У віконці вибрати суму кредиту і термін, на який потрібні гроші. Тут же внести промокод на знижку, якщо він у вас є. Зверніть увагу, що максимальна сума першого кредиту в CreditUP -; 1500 грн. Після успішного погашення, надалі Ви зможете отримати суму до 7000 грн.
  1. 8. У розділі «Персональні дані» вказати прізвище, ім'я, по батькові, дату народження, стать, сімейний стан, кількість дітей до 18 років, освіту.
  2. 9. У розділі «Контакти» за допомогою коду, отриманого смс-повідомленням на вказаний телефон, підтвердити номер.

смс

  1. 10. У розділі фінанси вказати ваші доходи на даний момент
  2. 11. Зробити фотографію за допомогою веб-камери на телефоні або комп'ютері і приєднати її до заявки.
  3. 12. Ввести паспортні дані та ІПН.
  4. 13. Натиснути кнопку «Відправити на перевірку» і через хвилину отримати позитивне рішення

одобрено

  1. 14. Додати дані картки, на яку будуть перераховані гроші

верификация

  1. 15. Отримати смс з вказаною сумою від 0,01 до 0,99 грн. і ввести її в поле для верифікації карти.
  2. 16. Ознайомитися з онлайн угодою, підтвердити згоду і через хвилину отримати кредит на вказану картку.

Вся процедура займає не більше 15 хвилин. При повторному зверненні – не більше трьох:

  • ∗ 1 хвилина, щоб вказати суму і термін кредиту,
  • ∗ 8 секунд на прийняття рішення,
  • ∗ 1 хвилина на перерахування коштів.

Обов'язково зверніть увагу на розділ Особистого кабінету «Мої бонуси». У ньому будуть вказуватися нараховані вам бонусні гривні за реєстрацію, отримання та погашення кредиту, подарунки на день народження та інші бонуси за діючими програмами лояльності. Бонусними гривнями можна скористатися для погашення кредиту.

Закривши свою нагальну потребу в грошах, не забудьте розповісти про цю можливість своїм друзям! Кожен друг, який прийшов по вашій рекомендації за кредитом в CreditUP, принесе вам 100 гривень гарантованого прибутку. А ви йому - можливість терміново і без проблем отримати необхідні гроші.

Успіхів вам та процвітання!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?