Чи варто брати кредит?

Дуже часто можна зустріти людей, які є лютими прибічниками того, щоб не користуватися послугами банків та інших фінансових структур для оформлення кредиту. Проте практично в 75% населення України є кредитні карти або міні-кредити, враховуючи й тих, хто так виступає проти кредитних послуг.

З чим же це пов'язано? Відповідь досить проста - іноді складаються обставини таким чином, що виникає потреба в швидких грошах або бракуючій сумі, які потрібні негайно. Якщо брати міні-кредити, що займають перше місце по швидкості і доступності, вони зручні тим, що в ситуації, що склалася, гроші на банківській карті з'являться впродовж 5 хвилин, і можна буде здійснити заплановані дії. Приміром, купівля товарів і речей по акції у рамках тільки одного робочого дня, що зобов'язує покупця терміново скористатися цією пропозицією.

 

Обмеженість в часі, коли до зарплати ще пару тижнів, стимулює узяти кредит. При цьому позичальник враховує свої доходи і може розрахувати термін погашення позики по даті, вказаній в заявці на кредит.

Ще одним варіантом, коли слід замислитися про кредит, являється іпотека. Нерухомість відіграє важливу роль і клієнт, оцінюючи своє фінансове становище й небажання орендувати чуже житло, бере кредит на купівлю квартири або будинку, і виплачує гроші не орендодавцеві, а фінансовій установі. Сума практично прирівнюється сумі оренди житла за місяць, тільки тут гроші йдуть на погашення власних житлових квадратних метрів.

CreditUP завжди нагадує, що брати кредит слід лише в тих випадках, коли Ви чітко розумієте і розраховуєте Ваші можливості по грошах і термінах погашення. В таких випадках сміливо можна мати справу з кредитуванням!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?