Питання, які задаються найчастіше клієнтами CreditUP!

 

CreditUP - це компанія, яка надає послуги мікрокредитування по всій Україні. І хоча кредити видаються в онлайн режимі, у відділ підтримки клієнтів часто звертаються з безліччю питань, що стосуються даного виду позик.

Одним з найпоширеніших є питання про банківську картку. Які карти банків можна використовувати, щоб отримати гроші в кредит. Насправді, у клієнта є можливість верифікувати карту будь-якого банку України і оформити швидко позику для отримання грошей на карточку.

Другим цікавим стоїть питання про родичів. Чи може дружина, чоловік, сестра, брат, батьки взяти кредит онлайн, якщо у клієнта вже оформлена позика. Можливість отримати гроші в борг від нашої компанії є у ​​кожного, не залежно від родинних зв'язків.

Система працює автоматично і єдиним рішенням про відмову в кредиті може служити попередня кредитна історія або низький кредитний скоринг клієнта на момент заповнення онлайн заявки через наш сервіс кредитування.

Ще одним важливим питанням, яке цікавить клієнтів є офіційне оформлення. Ми не вимагаємо довідки про доходи, тому кредит онлайн може брати кожна, яка прийде до нас людина - працююча повний день, співробітник на півставки, безробітний, студент і т.д.

Слід пам'ятати, що якщо виникли питання будь-якого характеру і складності, що стосуються отримання кредитів, Ви можете в будь-який час звернутися до наших менеджерів по роботі з клієнтами, і вони допоможуть швидко і легко вирішити всі Ваші питання!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?