Заявка на кредит онлайн

 

На зміну довгим банківським процедурам з оформлення позик, прийшли мікрофінансові організації, такі як CreditUP, які дозволяють за 5-10 хвилин отримати кредит онлайн.

Звичайно, взяти позику на короткий період - дорожче, але ймовірність отримати гроші готівкою - вище. Мікрокредити видаються на термін від одного до тридцяти днів, на суму від 100 до 10000 гривень в залежності від кредитної історії клієнта і його платоспроможності погасити кредит онлайн.

Сидячи за комп'ютером, у смартфоні або за планшетом, при наявності доступу до інтернету, користувачеві слід зайти на сайт компанії, зареєструватися і залишити заявку на кредит. Заповнюючи форму, необхідно вказати особисті та паспортні дані, ІПН, сфотографуватися на камеру ПК або телефону, прив'язати банківську картку та узгодити договір.

Процес заповнення заявки займає близько 10 хвилин, після чого система в автоматичному режимі аналізує профіль людини і приймає рішення про видачу кредиту за 8 секунд. Клієнт моментально отримає гроші готівкою на карту за умови схвалення позики.

Якщо виникли запитання або затримки в формі заявки, необхідно звернутися в службу підтримки або написати на офіційній сторінці компанії в будь-якій із соціальних мереж. Вам дадуть відповідь відразу ж після звернення і допоможуть вирішити проблему.

Також хочемо відмітити, що для постійних клієнтів діє бонусна система, яка допомагає отримувати дешеві кредити. А для нових користувачів, до кінця травня, надається знижка 50% на першу позику, яку можна отримати з 18:00 до 09:00 у будні та цілодобово у вихідні.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?