Оформити кредит готівкою під Новий рік і отримати подарунки та бонуси!

 

Як відомо, з наближенням Новорічних і Різдвяних свят, сума витрат росте, оскільки хочеться купити і порадувати подарунками близьких і рідних, поїхати на відпочинок і зустріти Новий рік в інших країнах, побалувати себе смачними делікатесами і імпортними продуктами.

Перед святами витрати ростуть, а доходи не міняються, і виникає питання про те, де ж узяти гроші у борг швидко і на обмежений термін. У цей період банки України обмежують видачі позик, тому взяти кредит готівкою на карту можна через інтернет на сайті мікрофінансової компанії, такої як CreditUP

Чому ж вигідно брати online кредит напередодні Нового року? Та тому що можна максимально заощадити на позиці і отримати подарунки, оформляючи online кредит в грудні. Приміром, отримавши кредит готівкою на карту від мікрофінансової організації КредитАП і встигнувши його погасити до 31 грудня, Ви отримаєте подарунок.

Кликнувши на ялинку на сайті або в особистому кабінеті після реєстрації, кожен клієнт забере свій приз, який приємно здивує і потішить. Також детально з правилами акції "Заходь до нас на Ялинку" можна ознайомитися в умовах проведення заходу.

Тому, отримавши кредит готівкою на карту і сплативши заборгованість до кінця цього року, гарантовано отримуйте подарунки, які піднімуть Вам настрій!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?