Терміново потрібні гроші!

 

Як ми вже раніше говорили, найшвидшим способом отримати гроші в борг є послуга видачі мікрокредитів в режимі online. Така фінансова процедура займає всього до півгодини часу, що робить її привабливою для клієнта.

Але треба врахувати деякі фактори, щоб швидко взяти гроші готівкою саме тоді, коли це необхідно. Користувачеві, на момент оформлення позики, повинно виповнитися вісімнадцять років, він має в наявності паспорт громадянина України та ідентифікаційний номер.

Отримати кредит онлайн і гроші готівкою може будь-яка людина, при наявності вищевказаних документів. Перша максимальна сума в борг становить 1500 грн, а для постійних клієнтів - до 7000 грн. На відміну від ломбардів, які видають швидко гроші в борг під заставу цінних речей, взяти позику можна без будь-яких застав та довідок.

Для всіх користувачів послугами мікрокредитування, компанія CreditUP дарує бонусні гривні на особистий рахунок у кабінеті, які допоможуть заощадити витрати та зменшать суму боргу. Кількість бонусів залежить від суми і терміну позики, а також, від того, скільки разів клієнт брав кредит онлайн через наш ресурс.

Якщо клієнтові терміново потрібні кошти в кредит і у нього не виходить правильно оформити заявку, прикріпити фотографію, або верифікувати банківську карту, він завжди може звернутися за допомогою до служби підтримки за телефонами, вказаними на головній сторінці сайту.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?