У нинішніх реаліях необхідність узяти гроші в кредит через інтернет виникає всюди і зі все зростаючою регулярністю. Нестабільна економічна ситуація, затримки з виплатами зарплат і соціальної допомоги - викликає попит на кредитування. Мікропозики стали повсякденною практикою, яка спрощує життя і допомагає в рішенні фінансових проблем.

На жаль, на нестримно зростаючому ринку кредитування, починають паразитувати шахраї і ненадійні мікрофінансові організації. Жертвами обманних схем стають як установи, що видають кредити, так і позичальники.

Оскільки клієнтів більшою мірою цікавить саме загроза бути обдуреними, то ближче розглянемо другий випадок.

В першу чергу варто перерахувати найпоширеніші варіанти шахрайства. Серед них:

  • використання ваших ідентифікаційних документів для отримання кредиту іншою особою;
  • оформлення декількох кредитів при співпраці з неперевіреним банківським брокером;
  • вимога передоплати у будь-якому вигляді (для схвалення позики або на отримання карти);
  • розсилка фальшивих листів з вимогою погасити заборгованість;
  • приховання додаткових платежів, описаних в Договорі.

Існує декілька правил, які якщо не повністю захистять від шахраїв, то принаймні, дуже ускладнять їм завдання по обману. Наслідуючи їх, ви полегшите собі вибір найбільш відповідної організації, що дозволяє узяти кредит в інтернеті на найбільш вигідних умовах.

По-перше, ніколи не давайте сканы і копії документів сумнівним брокерам. При втраті оригіналів паспорта або ИИН відразу звернетеся в поліцію. Випадки крадіжки з метою отримання позики за підробленими документами, досить поширені. По-друге, не вносіть передоплати за адміністративні послуги. Усі комісії з оформлення і видачі позики можливі тільки після фактичної виплати. По-третє, при отриманні сповіщення про заборгованість, перевіряйте адресата, передзвоніть на офіційний номер сервісу. Будьте уважні, оскільки він може (і швидше за все, буде) відрізнятися від вказаного в листі.

При щонайменших підозрах про здійснення відносно вас неправомірних махінацій, заблокуйте картку, зв'яжіться з кредитною установою і не панікуйте. При необхідності звернетеся в поліцію.

Вибір правильного кредитного сервісу - запорука спокою

Щоб не зіткнутися з вищепереліченими проблемами перед тим, як узяти кредит в інтернеті, зверніть увагу на плюси і мінуси різних мікрофінансових організацій.

CreditUp пропонує своїм клієнтам відмінні умови і дає гарантії надійності кредитування. Оформлення позики здійснюється безпосередньо, за допомогою електронної анкети, де обробка запиту займає менше п'яти хвилин. Не потрібно внесення авансу за обслуговування кредитної карти, оскільки для отримання виплат і їх погашення, вам досить мати карту будь-якого українського банку.

Ваша кредитна історія не буде вирішальним чинником у видачі позики. При схваленні, CreditUp не керується відгуками працедавців або колег, що залишає приватне життя клієнта прихованої, не вмішуючи сторонніх осіб.

У угоді не містяться приховані платежі. CreditUp не пропонує страховки і подібні додаткові статті витрат. Оголошена вартість включає абсолютно усі виплати і не може бути змінена.

Іноді складаються обставини, коли гроші потрібні тут і зараз, а банківські установи не працюють. Це може бути ранній ранок, "післяробочий" час або свята. Ситуації, коли в гаманці порожньо, а дарувати подарунок потрібно, на жаль, іноді трапляються. Саме у цих випадках кредити від CreditUp простий і надійний вихід. Режим роботи 24/7 - це найбільш зручний графік для отримання позики.

Швидкість отримання кредиту - визначальний чинник

Для оформлення позики іноді доводиться витратити мало не половину робочого дня, що з нинішнім ритмом життя буває практично неможливим. Щоб не довелося шукати відділення свого банку і простоювати в черзі, зробіть вибір на користь електронних кредитів. З ними не треба також витрачати час на отримання довідок про доход і підтверджувати свою здатність погасити кредит. Усе це сприяє виключенню бюрократичної тяганини. "Час - гроші" і з CreditUp ви в порожнистій мірі це відчуєте. Потрібний тільки доступ в інтернет, наявність паспорта, ИИН і наявність кредитної карти будь-якого банку України.

Ми надаємо можливість узяти кредит в інтернеті на карту швидко і у будь-який час. Роблячи вибір на користь нашої мікрофінансової організації, ви уникаєте безлічі ризиків і набудете надійного партнера. CreditUp стежить за усіма тенденціями, чітко впроваджує новітні методи захисту системи, і з розумінням відноситься до кожного потенційного клієнта.

CreditUp - вибір тих, хто відповідально відноситься до фінансів і довіряє тільки перевіреним організаціям.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?