Як отримати схвалення на кредит у банку

Отримання кредитних коштів у банку для багатьох є проблемою. Чого вартий один збір пакету документів і заповнення заявки у банківському відділенні. На усі бюрократичні процедури знадобиться витратити не менше, ніж 2-3 робочих дня. Цей час треба для того, щоб банківські співробітники проаналізували і перевірили усю інформацію про потенційного позичальника. На основі отриманих даних приймається рішення, чи буде схвалена заявка на отримання кредиту.

Перед тим, як звертатися у банк, переконаєтеся в тому, що ваша кредитна історія не заплямована простроченнями і несплатами. Позичальники з негативною КІ розцінюються кредитором як неблагонадійні. Зверніть увагу на свій робочий стаж. Якщо ви звертаєтеся до великої банківської установи, він повинен складати від 6 місяців і більше.

У кожного банку - свої встановлені правила відносно того, що треба для отримання кредиту. Має значення призначення позики (на нерухомість, будівництво, автомобіль, бізнес або споживчий кредит). В основному потрібно пакет таких документів :

  1. Заява на отримання кредиту (за зразком банка).
  2. Анкета позичальника (за зразком банка).
  3. Оригінал і копія загальногромадянського паспорта.
  4. Довідка про розмір заробітної плати з місця роботи (за зразком банка). Період, за який потрібно довідку про заробітну плату, в кожному банку встановлюється самостійно і, як правило, варіює від 3 місяців до 2-х років (залежно від виду кредиту).
  5. Копія трудової книжки, завірена за місцем роботи або довідка з останнього місця роботи про стаж роботи на цьому підприємстві.
  6. Копія військового квитка для визначення можливості призову на військову службу (для молодих і як другий документ).
  7. Оригінал і копія водійського посвідчення (як другий документ, що засвідчує особу) - вимагають не усі банки.

В деяких випадках доведеться надати свідоцтво про реєстрації автомобіля, ідентифікаційний код, виписку з пенсійного фонду, довідку про пенсійне страхування, залишку засобів материнського капіталу та ін. Напевно дізнатися, чи схвалено отримання кредиту у банку, ви зможете через декілька робочих днів, вам доведеться повторно відвідати відділення.

Для позитивного результату рекомендується надати ряд документів, що підтверджує те, що гроші будуть витрачені саме на вказані потреби (якщо позика береться на будівництво, потрібний договір з будівельною компанією, якщо на навчання - з учбовим закладом і т. д.)

Щоб отримання кредиту у банку було напевно успішним, треба довести свою платоспроможність, наявність постійного джерела доходу (а краще - декількох), стабільний сімейний стан і високий рівень заробітної плати. Якщо ви знайдете забезпечених родичів або друзів, які погодяться стати вашими поручителями, ваші шанси збільшаться.

Вигідні кредити без турбот

Мікрофінансові компанії - це небанківські фінансові установи, що видають кредити (мікрокредити). Але на відміну від банків, усі процедури виконуються набагато швидше і простіше. Що треба для отримання кредиту в МФО:

  •  паспорт, ИНН;
  •  активна карта будь-якого банку України;
  •  доступ в інтернет;
  •  8 хвилин вільного часу.

Як бачите, вимоги істотно відрізняються, і отримати бракуючу суму грошей буде просто кожному охочому. Після того, як заявка на отримання кредиту заповнена і відправлена, автоматична система вмить приймає рішення про схвалення. Високі шанси отримати мікропозику залишаються навіть у безробітних і людей з поганою кредитною історією.

Переваги МФО CreditUp:

  •  мінімум документів;
  •  швидкість;
  •  зручність;
  •  прозорість умов;
  •  мобільність.

Якщо ви не впевнені, що банки - це те, що вам треба, вибирайте зручніший і вигідніший варіант - сучасний онлайн-сервіс швидких кредитів CreditUP.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?