Де взяти кредит, якщо скрізь відмовили?

Купівля побутової техніки, подорожі, лікування за кордоном, придбання нерухомості або авто - усе це пов'язано з великими грошовими витратами. Враховуючи рівень заробітних плат, не усім сьогодні вдається накопити для придбання або поїздки, істотні заощадження. Багато хто вважає за краще взяти кредит без відмови. В той же час, не усі великі банки охоче йдуть назустріч тим, що бажають взяти кредит. Де ж взяти бракуючу суму?

Для отримання великої позики, необхідно мати офіційне працевлаштування і високий рівень заробітної плати. Але навіть у самого, здавалося б, забезпеченого позичальника можуть виникнути утруднення в оформленні позики. Головний критерій - відповідність клієнта "портрету" позичальника, який "малює" для себе банк. Це може бути певний вік, розмір доходів, забезпечені поручителі, місце роботи та ін. Але отримати кредит без відмови не вдається навіть при відповідності усім встановленим параметрам, якщо:

  •  претендент надав неправдиві відомості про себе. Перевірка особи, включаючи дзвінки поручителям і працедавцям, дозволяє в найкоротші терміни визначити невідповідності;
  •  негативна кредитна історія. Якщо на вашому рахунку - численні прострочення і непогашені заборгованості, навіть не розраховуйте взяти кредит без відмови у банку. Ваші неплатежі і не виконання своїх зобов'язань, позбавляють Вас права взяти позику (навіть, якщо це було кілька років тому);
  •  клієнт перекредитований (виплачує один або декілька позик). Вірогідність того, що він отримає відмову, залежить від сум платежів по усіх кредитах;
  •  не пройдений скоринг (система оцінки банківської установи). У кожного банку вона індивідуальна, тому можна пробувати щастя і направити заявку на кредит без відмови в іншій.

Де взяти кредит без відмови - легко і швидко?

На противагу стандартним банківським структурам, сьогодні користуються популярністю мікрофінансові організації. Вони лояльніші до своїх клієнтів, і вірогідність оформити кредит без відмови в мікрофінансовій організації, перевищує 95%. Все, що треба зробити потенційному позичальникові - заповнити просту анкету. В неї не знадобиться вводити дані про місце роботи, надавати довідки про доходи і вказувати поручителів. Дані обробляє автоматизована система, тому рішення про схвалення Ви отримуєте практично вмить!

Якщо Ви не хочете витрачати час на збір документів, очікування в чергах і походи у банківські відділення, і до того ж не упевнені, що позику схвалять, звертайтеся відразу в МФО. Один з кращих сервісів - CreditUp. На сьогодні, тисячі громадян України користуються нашим онлайн-сервісом.

Чому варто вибрати саме CreditUp:

  •  шанс взяти кредит без відмови складає більше 95%;
  •  ми не збираємо інформацію про позичальника, зв'язуючись з родичами або працедавцями;
  •  оформити мікропозику може навіть студент або мама в декреті без постійного місця роботи.

До того ж, для виконання усіх процедур Вам не знадобиться нікуди йти і підлаштовуватися під робочий графік компанії. Заходьте на сайт CreditUp, заповнюйте онлайн-заявку і вирішіть свої фінансові проблеми всього в декілька кліків!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?