Чи потрібен клієнтові кредитний фахівець або консультант при оформленні кредиту?

 

Перш ніж узяти кредит, кожному клієнтові слід ознайомитися з договором і умовами кредитування. Бувають випадки, коли правила оформлення позики не до кінця зрозумілі позичальникові, тому в такій ситуації краще звернутися до людини, що добре розбирається в цій сфері діяльності.

Якщо хочете узяти готівковий кредит і збираєтеся скористатися допомогою фахівця, то він, у свою чергу, зобов'язаний знати і ознайомити з наступною інформацією.

По-перше, проінформувати клієнта про існуючі пропозиції по оформленню кредиту і підібрати найкращий варіант.

По-друге, розрахувати суму кредитування і щомісячну виплату відсотків для погашення боргу.

По-третє, приймати заявку на кредит.

Далі, консультант оцінює вірогідність повернення позики і оцінює рейтинг позичальника, отримує усі необхідні відомості по клієнтові від Бюро кредитних історій України і оформляє договір, по якому в майбутньому стежитиме за його виконанням.

Якщо ж клієнтові знадобиться терміновий кредит, то він може звернутися у будь-який час доби в мікрофінансову організацію, таку як CreditUP, яка працює в режимі онлайн кредитування 24/7. Щоб узяти кредит онлайн - фахівцеві бути присутнім необов'язково, адже уся процедура відбувається в особистому кабінеті на сайті кредитної компанії і рішення про видачу позики робиться автоматично. Також на кредитному калькуляторі, клієнт самостійно може виставити необхідну суму грошей і термін, на який потрібний кредит, щоб отримати прорахунок відсотків погашення по грошовому боргу. У таких випадках узяти кредит набагато швидше і легше.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?