Как экономить электроэнергию дома

Як економити електроенергію вдома

Економити електроенергію сьогодні - не просто звичка, а необхідність! Тарифи на неї продовжують "повзти" вгору, а ми, не замислюючись, бездумно витрачаємо електрику. Ви здивуєтеся, але скоротити витрати можна на цілу третину. Для цього лише знадобиться удатися до невеликих хитрощів.

Кредит для пенсионеров в Украине

Кредит для пенсіонерів в Україні

Розмір мінімальних щомісячних пенсійних виплат, на жаль, ледве дотягує до встановленого державою прожиткового мінімуму. Таким чином, літні люди знаходяться в дуже скрутному фінансовому становищі. Адже ціни на продукти харчування, комунальні послуги і ліки безупинно ростуть. З цієї причини багато хто починає замислюватися про те, щоб отримати кредит пенсіонерам.

Дешевий відпочинок за кордоном в 2018 році

Дешевий відпочинок за кордоном в 2018 році

Ще в школі, зачитуючись романом Жюля Верна "Навколо світу за 80 днів", ми були серйозно налаштовані повторити подвиг героїв, і обігнути земну кулю, якщо не за 80 днів, то хоч би протягом усього життя. Але з роками ми починаємо думати, що подорожі доступні тільки багатим, а нам таке задоволення не по кишені. Проте чи варто так легко відмовлятися від мрії? Побувати в нових місцях і витратити при цьому зовсім небагато, можливо! Просто треба знати, куди вирушати.

Чому не дають кредит у банку?

Чому не дають кредит у банку?

Ви тільки представте: мріяли про власний автомобіль або новий потужний ноутбук. Збирати гроші на великі покупки - складно. Набагато зручніше зробити їй, і тільки потім розплачуватися частинами з банком. Єдиний оптимальний спосіб отримати велику суму одночасно - узяти кредит. Але існує безліч чинників, які впливають на те, чи схвалить позику кредитор. Про те, як узяти кредит без відмови, і що може цьому завадити, розглянемо в цій статті.

Де взяти кредит, якщо скрізь відмовили?

Де взяти кредит, якщо скрізь відмовили?

Купівля побутової техніки, подорожі, лікування за кордоном, придбання нерухомості або авто - усе це пов'язано з великими грошовими витратами. Враховуючи рівень заробітних плат, не усім сьогодні вдається накопити для придбання або поїздки, істотні заощадження. Багато хто вважає за краще взяти кредит без відмови. В той же час, не усі великі банки охоче йдуть назустріч тим, що бажають узяти кредит. Де ж взяти бракуючу суму?

Як отримати схвалення на кредит у банку

Як отримати схвалення на кредит у банку

Отримання кредитних коштів у банку для багатьох є проблемою. Чого вартий один збір пакету документів і заповнення заявки у банківському відділенні. На усі бюрократичні процедури знадобиться витратити не менше, ніж 2-3 робітників дня. Цей час треба для того, щоб банківські співробітники проаналізували і перевірили усю інформацію про потенційного позичальника. На основі отриманих даних приймається рішення, чи буде схвалена заявка на отримання кредиту.

Стан ринку фінансових послуг в 2017 році

Стан ринку фінансових послуг в 2017 році

Ринок небанківських фінансових послуг продовжує упевнене зростання. Виходячи з опублікованого Нацкомфинуслуг звіту за результатами діяльності ринку в 2017 році, не дивлячись на загальне зменшення кількості суб'єктів фінансового ринку на 132 юрособи впродовж 2017 року, зростання спостерігалося по усіх основних видах діяльності небанківських фінансових організацій.

Як взяти кредит без роботи

Як взяти кредит без роботи

Наявність постійного місця роботи у банківського клієнта є свого роду гарантією того, що заборгованість буде своєчасно повернена. Проте враховуючи той факт, в Україні узаконив свої стосунки з працедавцем тільки кожен четвертий працівник, переважна більшість громадян не можуть отримати кредит без роботи. Але з іншого боку, відсутність офіційного працевлаштування ще не говорить про те, що позичальник не має стабільного доходу.

Скільки коштує розлучення в Україні

Скільки коштує розлучення в Україні

Розлучення в нашій країні - не рідкісне явище. Згідно із статистикою, розпадається практично кожен третій брак. Частенько в цю категорію входять сім'ї з маленькою тривалістю спільного життя (до 4 років). Це - завжди драматичний момент, як для чоловіка, так і жінки. Але іноді саме такі заходи є останньою краплею у людей, які бажають розійтися по різних сторонах життя. Про те, наскільки складною є ця процедура і скільки коштує розлучення в Україні, розповімо в нашій статті. Спершу розглянемо найбільш поширені його різновиди.

7 порад, як швидше погасити кредит

7 порад, як швидше погасити кредит

"Не можу погасити кредит, що робити"? Подібні повідомлення на тематичних форумах з'являються все частіше. Ви узяли позику, придбали потрібну річ, але тепер борг висить над вами важким вантажем? Як показує практика, тривала виплата негативно впливає на емоційний стан людини. Якщо ви хочете почати почувати себе вільним і вибратися з боргової ями, скористайтеся радами експертів, приведеними в нашій статті.

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?