Заробити гроші легко!

Компанія CreditUP з кожним місяцем намагається все більше бути корисною для своїх користувачів і радувати клієнтів новинками, акціями, розіграшами, знижками та бонусами. Крім програми лояльності BonusUP, розробленої з метою зробити дешевим кредит онлайн для клієнта, вирішила зараз надати можливість заробити разом з нами.

Вже сьогодні можна отримати мінімум 100 гривень по акції «Приведи друга». Умови дуже прості:

1) Ви повинні бути клієнтом CreditUP

2) Ви знаєте тих, кому терміново потрібні гроші

3) Ваш знайомий повинен взяти не менше 800 грн на три дні і більше

4) У заявці на кредит онлайн Ваш друг, натиснувши на кнопку «Брати участь в акції «Приведи Друга», записує номер телефону, який Ви вказали у своєму особистому кабінеті на нашому сайті

5) Як тільки Ваш приятель погасить свою позику, Ви відразу ж отримаєте 100 гривень на банківську карту.

Кількість друзів, яких можете привести саме Ви - необмежена. Щоб заповнити заявку і отримати кредит онлайн, знадобиться від 5 до 15 хвилин часу. Тобто, приділяючи пару годин в день, є реальна можливість гарантовано отримувати додатковий дохід.

Приведенних друзів ми також не залишимо без уваги. Після отримання першого кредиту, на бонусний рахунок нараховується 25 бонусних гривень, які відразу ж можна використовувати при погашенні, або накопичувати далі. Якщо в період дії кредиту, у Вашого друга День народження, він отримає додаткові подарункові 50 бонусних гривень.

А зробити більш цікавою пропозицію допоможе наш мега розіграш місяці - Смарт ТВ за перший кредит онлайн в квітні 2017 року. Будь-який клієнт, який раніше не був клієнтом компанії CreditUP і отримав першу позику з 1 по 30 квітня 2017 року, автоматично потрапить до розіграшу подарунку, який відбудеться 05 травня 2017 року.

Можливо, тільки завдяки Вам, Ваш друг виграє цей супер приз!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?