Як правильно заповнити заявку на кредит онлайн

Оформлення заявки на кредит онлайн займає 5-10 хвилин часу, але буває, що з якихось причин клієнт не може дійти до кінця оформлення позики. У більшості випадків це відбувається через допущені помилки на певних етапах заповнення заявки.

Тому пропонуємо Вам детально розібрати форму заявки на кредит онлайн.

Першим кроком буде реєстрація на сайті. Необхідно вказати електронну адресу, пароль і погодитися з умовами роботи.

Далі, відкриється форма заявки. Головне все робити поетапно. Розпочинаємо з інформації про кредит: вибираємо суму, термін і мету отримуваної позики.

Потім вводимо персональні дані: ПІБ, дату народження, стать, сімейний стан, наявність дітей, освіту.

Після вписуємо телефон, адреси реєстрації і місця фактичного проживання.

Вказавши особисті контакти, додайте інформацію про Ваше фінансове положення і місячні витрати, чи є у Вас кредити, яка по ним ситуація.

П'ятий крок - зробіть за допомогою камери на Вашому пристрої, фотографію, вкажіть номер паспорта, ким і коли був виданий, ІПН.

Тепер можна прив'язати карту банка, на яку перерахують схвалений кредит онлайн.

Якщо всі дані по карті введені коректно, на Ваш номер телефону прийде смс-повідомлення, в якому буде вказана заблокована сума(гроші повертаються через пару хвилин на рахунок назад). Це може бути 0.10 грн або 2 грн. Вам потрібно в полі підтвердження вписати саме ті цифри, які прийшли в смс-повідомленні.

Останній, завершальний етап - ознайомлення з договором і умовами по позиці онлайн. Після чого підтвердження і відправка!

 

Бажаємо успішного проходження процедури й отримання грошових коштів на картку!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?