Виправити кредитну історію і оформити кредит!

Багатьох цікавить питання про те, чи буде ймовірність взяти кредит, якщо кредитне резюме зіпсоване або не зовсім задовільне. Особливий інтерес з'являється, коли потрібні терміново гроші, а позичальник знає, що його історія за кредитами бажає бути кращою.

Імовірність того, що клієнт оформить позику з поганою кредитною історією занадто низька. Як діяти в ситуації, коли потрібно взяти терміново кредит?

Треба відзначити, що всі дані про позики зберігаються в архіві УБКІ, і будь-хто може, раз на рік, запросити безкоштовно особисті кредитні дані. Дізнавшись своє резюме по кредитах, позичальник побачить, що йому слід зробити, щоб поліпшити або виправити історію за позиками.

По-перше, якщо у клієнта є відкриті кредити, то очікувати схвалення з видачі не варто, адже ні банк, ні інша фінансова структура не дасть гроші в борг при наявності поточних позик.

По-друге, якщо клієнт прострочив сплату заборгованості, то йому слід якомога швидше погасити борг і звернутися в ту фінансову компанію, де він брав гроші в борг, та попросити про внесення оновлених даних в УБКІ.

По-третє, не варто запитувати більшу суму кредиту, щоб не знизити ймовірність видачі. МФО і банки дивляться на отримані грошові суми раніше і складають загальну картину по позичальнику, а також, можуть запропонувати обмежену суму грошей.

Але щоб не стикатися з проблемами і в майбутньому не виправляти або покращувати історію по кредитах, радимо бути відповідальними і уважними при оформленні позик і стежити за термінами погашення заборгованості.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?