Що отримають постійні клієнти CreditUP у червні!

 

Як і в попередні місяці, червень не став винятком для хороших новин нашим клієнтам. Уже сьогодні можна скористатися пропозиціями компанії, які допоможуть заощадити та отримати дешеві кредити онлайн.

Перше, що порадує наших клієнтів, буде знижена відсоткова ставка. Замість 1,9%, користувач оплачує від 1,8% до 1,6% за день. Отримати кредит зі знижкою можна після повторного оформлення позики. Чим лояльніше Ви стаєте до компанії, тим нижче ставка по кредитах.

Брати кредити онлайн вдруге і більше разів, означає гарантію схвалення видачі позики. І крім цього, отримуючи черговий раз гроші в кредит, постійному клієнту нараховуються бонуси вже після першого погашення заборгованості, і при другій позиці онлайн, користувач може використовувати їх з метою економії і здешевлення.

Кількість бонусних гривень варіюється в залежності від суми позики та періоду, на який беруться гроші в кредит. Плюс, червневі іменинники отримають 50 гривень на бонусний рахунок, що ще більше зменшить грошову суму до повернення і заощадить особисті фінансові кошти.

Бути лояльним клієнтом CreditUP - це завжди вигідно і зручно в будь-який час 24/7, так як компанія працює і на вихідних, і у святкові дні, і перераховує гроші на карту миттєво після автоматичного прийняття рішень про схвалення кредитів онлайн.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?