Кредит на карту за 8 хвилин в будь-який час.

від 300 грн до 3500 грн
  • Ви берете:
    ГРН
  • На
    до
  • До повернення:
    грн

Навіщо клієнту потрібен особистий кабінет!

Якщо людині терміново потрібні гроші, то найшвидшим способом їх отримати буде оформлення онлайн кредиту. Зареєструвавшись, користувач потрапляє в особистий кабінет, де у нього є можливість внести всі необхідні дані для отримання позики.

Після того, як клієнт взяв перший кредит онлайн, у його кабінеті відобразиться вся інформація про кредит, тобто грошова сума до отримання, відсотки до погашення, сума до повернення боргу, а також термін позики. Крім цього, користувачеві буде доступний бонусний рахунок.

Погасивши заборгованість через особистий кабінет, у терміналі або касі банку, клієнт може відвідати свій кабінет, щоб переглянути платежі, а також нараховані йому бонусні гривні. При повторному оформленні кредиту, клієнтові не знадобиться знову заповнювати форму заявки, так як він це вже зробив раніше, і система зберегла його дані.

Маючи свій особистий кабінет, процес отримання позик онлайн стає ще швидшим, коли за 1-2 хвилини можна отримати гроші на карту банку без проблем. Якщо людина забуває про оплату, їй приходить нагадування за допомогою електронної адреси за день до погашення боргу.

Таким чином, кожен має можливість управляти своїми кредитами та бонусними рахунками на свій особистий розсуд і отримувати корисну інформацію, знижки та додаткові бонусні гривні завдяки своєму кабінету на сайті компанії.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?