Заробляйте гроші на кредитах!

 

Дуже складно отримати зараз вигоду, якщо людина бере гроші в борг. Але компанія CreditUP вирішила піти іншим шляхом і допомогти клієнту не тільки швидко взяти кредит онлайн, а й заробити додатковий дохід при цьому.

Все працює досить просто. Спеціально розроблена програма «Приведи друга» дозволяє як нашим постійним користувачам, так і будь-якій людині, збільшити власний бюджет, співпрацюючи з нами.

Якщо Ви знаєте тих, хто планує оформити кредит онлайн, порадьте їм взяти гроші в борг через наш сервіс онлайн кредитування. Після реєстрації, в формі заявки буде рядок «приведи друга», де необхідно вказати Ваш номер телефону, для підтвердження, що нові клієнти прийшли до нас саме по Вашій рекомендації.

Кількість приведених клієнтів необмежена. За кожного нового користувача ми будемо платити по сто гривень. Гроші надійдуть моментально на Вашу особисту банківську картку після того, як Ваш знайомий чи друг оплатить заборгованість.

Обов'язковою умовою є те, що клієнт, який хоче оформити кредит онлайн за рекомендацією від Вас, не повинен бути нашим клієнтом, і раніше ніколи не брав позики через наш сайт.

Для нового користувача, в свою чергу, ми надамо подарунок - 25 гривень на бонусний рахунок в особистому кабінеті, якими можна буде погашати борг. А якщо в цьому місяці у нього День народження, ще +50 подарункових бонусних гривень!

Постійні агенти, які співпрацюють з нами тривалий час, заробляють від 1000 грн за місяць, а кращі - отримують приємні сюрпризи та додаткові гонорари. Працюйте з нами і будьте краще за інших вже сьогодні!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?