Як виглядає лояльний клієнт CreditUP!

 

Як банки, так і інші фінансові структури, мають своїх постійних клієнтів, яким надають індивідуальний порядок обслуговування, а також, безліч привілеїв. Щоб стати VIP-персоною, необхідно заслужити певного роду довіри з боку компанії.

Коли користувач обслуговується на постійній основі, до нього зростає лояльність. Як це відбувається? Новий клієнт, отримавши перший кредит онлайн і погасивши його вчасно, наступного разу вже може запросити суму позики побільше. Нагадаємо, що оформляючи вперше, можна взяти гроші в борг максимально на 1500 грн.

Якщо це друга чи третя позика онлайн, то сума кредиту автоматично збільшується до 2500 грн. Погашаючи у призначений термін заборгованість, користувач не тільки покращує кредитну історію, а й підвищує довіру компанії, такої як CreditUP.

Найбільш лояльні клієнти можуть отримувати до 7000 грн, і крім цього, їх процентна ставка по кредитах буде знижена, а система накопичення бонусів принесе додаткові гроші, що допоможе зробити кредити онлайн дешевшими.

Таким чином, щоб взяти вигідний кредит, слід дотримуватися простих правил ринкових відносин між організацією та клієнтом, які дуже швидко принесуть довгоочікувані «плоди» для постійного користувача.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?