Куди потратити бонусні гривні!

 

Компанія CreditUP постійно зростає і розвивається. І основним завданням є турбота про наших клієнтів. Тому, з початку 2017 року, ми запустили програму лояльності BonusUP, яка дозволяє економити на кредитах.

Розглянемо детальніше, як можна заробити бонусні гривні і куди витратити. Перші 25 бонусних гривень отримує будь-який клієнт, який зареєструвався на сайті і отримав перший кредит онлайн. Далі, в залежності від необхідної суми і терміну позики, визначається кількість основних бонусних гривень.

Під час свят, таких як Новий рік, День всіх Закоханих, 8-е Березня і т.д., є можливість заробити додаткові бонуси за оформлення позики. А в місяць свого народження, кожному клієнтові ми даруємо 50 бонусів на рахунок в особистому кабінеті.

Використовувати бонуси можна наступним чином: оплачувати заборгованість за поточним кредитом або накопичувати і обмінювати на знижки в інтернет-магазинах - наших партнерів. Бонусна система дозволяє позичальникові економити на кредитах і брати позики дешевше і швидше.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?