Економте гроші, погашаючи кредит!

 

Оформляючи кредит, кожен клієнт повинен вказати суму і вибрати термін, на який планує взяти позику. Коли ж підходить час оплати заборгованості, найчастіше, менеджер фінансової структури нагадує особисто про сплату, або ж приходить електронне або смс - повідомлення.

Дуже важливо і самому пам'ятати про терміни погашення боргу, так як прострочення і несвоєчасний платіж не тільки збільшить суму кредиту, але і може зіпсувати кредитну історію позичальника, що в майбутньому відобразиться на отриманні наступних позик.

На відміну від банків, деякі МФО, для своїх постійних клієнтів, розробляють спеціальну систему знижок і бонусів у вигляді програми лояльності, яка допомагає заощадити гроші. Таким прикладом є BonusUP від ​​компанії CreditUP, яка дозволяє накопичувати бонусні гривні за отримання кредитів.

Зареєструвавшись на нашому сайті, клієнт отримує 25 бонусних гривень на свій рахунок в особистому кабінеті, далі нараховуються основні бонуси в залежності від суми та строку кредиту. Бонуси можна накопичувати або ж використовувати при погашенні позики, що його здешевлює.

Кредит онлайн - це найшвидший спосіб отримати гроші на карту. А до кінця лютого 2017 року, оформити першу позику можна зі знижкою 50% у вечірній та нічний час. Підсумувавши всі бонуси і знижки, погашення заборгованості стає дешевшим і, в результаті, у Вас виходить недорогий кредит!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?