Взяти кредит онлайн швидше, ніж випити чашку кави!

Часто ми стикаємося з ситуаціями, коли нам терміново потрібні гроші, а до зарплати ще далеко, та й у знайомих черговий раз незручно брати у борг. Але саме сьогодні і зараз потрібна певна сума грошей, щоб сплатити рахунки, встигнути купити за акційною ціною товар або послугу, сплатити путівку на відпочинок, квитки на потяг і багато чого іншого.

В цьому випадку виникає питання: "Де швидко взяти гроші"? Можна, звичайно, віднести в ломбард і закласти свої цінні речі або звернутися в банк, де розглядатимуть заявку від декількох днів до декількох місяців, а можна скористатися послугами онлайн кредитування, які надає компанія CreditUP.

Процес оформлення заявки на кредит онлайн займає не більше 5-ти хвилин. Сидячи вдома за комп'ютером або використовуючи смартфон, слід пройти процедуру реєстрації, де вказати свої контакти: ПІБ, адресу проживання, суму і мету позики, термін погашення, внести паспортні дані й ІПН, зробити фотографію, прив'язати карту банку і ознайомиться з умовами. Довідки про доходи, інформацію про майно, поручителів не потрібно.

Правильно заповнена анкета спрямовується до нас, де впродовж 20 секунд приймається рішення про видачу кредиту. Гроші на карту банку поступають через 2 хвилини після схвалення видачі позики.

Щоб не виникло питань і непередбачених ситуацій, звертаємо Вашу увагу на наступні важливі нюанси:

  • - вибирайте суму кредиту, виходячи з особистих доходів, оцінюючи свої можливості сплатити взятий борг;
  • - вказуйте термін, коли Ви точно зможете погасити заборгованість, тоді не виникне вірогідність прострочення платежу;
  • - з будь-якими питаннями варто звернутися в службу підтримки, написавши за електронною адресою office@creditup.com.ua або зателефонувавши 38 050 315 06 11.

Ще більшим плюсом узяти кредит онлайн являється те, що це можна здійснити як у буденні дні, так і на вихідних, у будь-який час дня і ночі. Ми працюємо, щоб робити Ваше життя легшим!


 


 

 

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?