Подарунок за лайк та репост!

Наближається свято Св. Валентина, який відзначають у всьому світі. У цей день закохані люди дарують один одному подарунки, що асоціюються з любов'ю і романтикою.

Компанія CreditUP вирішила додати трохи свята і радісного настрою своїм відвідувачам і розіграти сертифікати від магазину Цитрус. Для цього не обов'язково брати кредит або бути нашим клієнтом. Для участі достатньо зробити наступні кроки:

1) Поставити «Лайк» ( «подобається», «підписатися на сторінку») сторінці на Фейсбук, Вконтакі, Однокласниках, Твіттер або Гугл Плюс.

2) Поставити лайк під цим постом на нашій сторінці в одній із соцмереж.

3) Зробити репост (поділитися) на свою сторінку даного поста.

Акція діє з 06 до 14 лютого включно. 15 лютого 2017 роки ми розіграємо за допомогою RANDOM.ORG два сертифікати по 1000 грн кожен для перших двох переможців по списку і три сертифікати по 200 грн кожен для наступних трьох за списком.

Якщо з якихось причин переможець відмовляється від подарунка, то право отримати сертифікат переходить до наступного за списком.

Вся інформація з розіграшу призів буде опублікована 15-го лютого на сайті компанії, а також на офіційних сторінках в соцмережах.

Подаруйте свято собі та Вашим коханим разом з компанією CreditUP!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?