Отримайте максимум сьогодні!

 

Ну ось і закінчується чергова весна, а з нею і підходять до свого завершення наші акційні травневі пропозиції. І щоб встигнути скористатися ними, слід оформити кредит онлайн через сервіс кредитування CreditUP вже сьогодні.

Давайте ж розберемося, який максимум можна отримати в останній день травня? Для всіх нових клієнтів, тобто тих, які раніше не брали позики на нашому сайті, діє знижка 50% на перший кредит. Таким чином, користувач отримує 0,95% в день, замість 1,9%.

Крім цього, завдяки програмі лояльності, оформити кредит онлайн можна з додатковими бонусами - даруємо привітальні 25 бонусних гривень на рахунок в особистому кабінеті. А якщо у клієнта в цьому місяці День народження - ще 50 подарункових гривень від компанії.

Для постійних клієнтів діє своя система накопичення бонусів, якими можна погашати заборгованість. Їх кількість варіюється в залежності від суми позики і терміну кредитування. Також, в цьому місяці, більшість, у знак подяки і довіри нашому сервісу, має можливість отримати додаткові бонусні гривні після того, як взьмуть гроші в кредит.

А найважливішим моментом, який пропонує КредитАП, став спільний проект компанії з нашими клієнтами за програмою «Приведи друга», завдяки якій агенти та користувачі заробляють реальні гроші і збільшують свої доходи.

Завтра ми зустрінемо жаркий червень і розповімо про плани на літо, ну а поки що скористайтеся останнім шансом весняних пропозицій від CreditUP лише 31 травня 2017 года!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?