МЕГА КРУТИЙ ПОДАРУНОК від компанії CreditUP!

Як і обіцяли раніше, компанія CreditUP, з приходом весни, вирішила всіх порадувати новими пропозиціями та акціями, які запускаємо вже сьогодні. Протягом місяця, як наші постійні, так і нові клієнти, зможуть взяти участь у розіграші двох головних призів.

З 02.03.17 до 31.03.17 включно, всі нові клієнти, які оформлять кредит онлайн вперше на нашому сайті https://creditup.com.ua/, автоматично приймуть участь у розіграші IPhone Apple.

Основні правила акції:

1) Клієнт раніше не брав кредити в компанії CreditUP (ТОВ «ФЕЛЛФІН»);

2) Учасником акції стає новий клієнт, який отримає кредит в період з 02.03.17 до 31.03.17 включно до завершення акції;

3) Оформити перший кредит онлайн слід на 3 дні і більше (позики, отримані на 1 або 2 дні, не допускаються до участі в розіграші).

Також, для наших постійних клієнтів, в цей же період, з 02 до 31 березня 2017 року, ми розіграємо не менш стильний і корисний гаджет - IPad Apple.

Основні правила акції:

1) Допускається клієнт, який раніше взяв на нашому сайті як мінімум один кредит.

2) Постійний клієнт, який отримає кредит онлайн в період з 02.03.17 до 31.03.17 включно, автоматично візьме участь у розіграші призу.

3) Оформити кредит слід на 3 дні і більше (позики, отримані на 1 або 2 дні, не допускаються до участі в розіграші).

Якщо клієнт протягом місяця оформив кілька кредитів, то в акції бере участь тільки одна (перша за рахунком) позика.

А 31 березня, о 15:00, акція буде припинена, і в прямому ефірі ми розіграємо два СУПЕР ПРИЗА. Трансляція відбудеться на нашій офіційній сторінці в Фейсбук - https://www.facebook.com/creditup.ua/, а всі подробиці будуть опубліковані на сайті і на наших сторінках в соціальних мережах.

Бажаємо Всім удачі і щоб мрії ставали реальністю!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?