Знижка 50% тільки два дні!

 

Спекотні літні дні вже стукають у двері, а наші пропозиції по знижкам підходять до свого завершення. Тому, якщо Ви плануєте відпочинок, відпустку або якусь покупку, а потрібної суми не вистачає буквально трішки, скористайтеся нашою послугою - швидко позика онлайн.

Компанія CreditUP, для всіх, хто буде брати сьогодні і завтра гроші в борг за допомогою нашого сервісу, надасть знижку в розмірі 50% на перший кредит, тобто, клієнт отримає в два рази дешевше позику онлайн.

Замість ставки 1,9% у день, користувач, при погашенні, буде платити 0,95% від суми відсотків по кредиту. Але слід врахувати, що взяти грошів борг зі знижкою можна з 18:00 до 09:00, тобто, у вечірній та нічний час.

А так як ми працюємо 24/7, в режимі нон-стоп, то це буде найкращим варіантом оформити кредит онлайн, коли не треба поспішати на роботу або відволікатися від запланованих справ, витративши всього до п'ятнадцяти хвилин, щоб отримати позику на карту.

Так що встигніть взяти швидкий і дешевий кредит завдяки нашим знижкам, а ще, на додаток, ми подаруємо Вам 25 бонусних гривень на рахунок завдяки програмі лояльності BonusUP!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?