Причини, по яким потрапляють до чорного переліку і що робити!

 

Трапляється так, що деякі користувачі не можуть швидко взяти гроші в кредит, так як їх статус не дозволяє отримати позики з певних причин. Якщо клієнт заповнив заявку на онлайн кредит і йому прийшло повідомлення про те, що він доданий до чорного переліку, слід звернутися із запитом і уточнити причини.

До чорного переліку може потрапити абсолютно будь-яка людина, навіть того не підозрюючи. Зазвичай компанія виділяє тих клієнтів, які брали кредити і погашали не в термін або ж відмовлялися оплачувати заборгованість. У кінцевому підсумку, погасивши борг, позичальник сильно зіпсував свою кредитну історію, і в такому випадку, може бути доданим до вищевказаного статусу клієнта.

Також в даний перелік потрапляють користувачі, чиї борги погашають близькі та родичі. І на їх прохання, компанія завжди відгукується та піклуватися про добробут сім'ї, тому блокує чергову можливість взяти гроші в кредит.

Бувають і випадковості, коли немає підстав вносити позичальника в чорний перелік і, перевіривши ще раз всі дані по ньому, компанія оновлює статус і схвалює видачу позики, якщо автоматична система видачі прийме позитивне рішення.

Стикаючись з такими ситуаціями, клієнту необхідно особисто звернутися у компанію, зателефонувавши за контактними телефонами, вказаними на сайті або написавши на електронну адресу office@creditup.com.ua. Дізнавшись докладно причину, і як можна вирішити проблему, користувачеві буде легше розібратися e ситуації, що виникла, або усунути її взагалі.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?