Що потрібно знати про споживчі кредити

За останні п'ять років кредитування в Україні не лише помінялося, а кардинально змінило картину фінансової поведінки населення країни. Західний стиль життя успішно прижився і в Україні, коли не потрібно ходити по знайомих і друзях з проханням про гроші у позику. Тепер легко можна оформити кредит як у відділенні, так і сидячи на дивані будинку.

Найпоширенішим видом кредитування є споживчий кредит. За своєю суттю, це позики на невеликі суми грошей, строком від одного місяця до декількох років. Він видається і під придбання товарів тривалого користування(житло, автомобілі, меблі), і під інші покупки(смартфони, продукти харчування, техніка). Такі кредити зазвичай видають готівкою на руки, або ж оформляють через кредитні карти.

Цей вид грошової позики можна отримати і в банку, і в мікрофінансових організаціях(МФО). Відсоток по кредиту у банківських структурах нижче, ніж у МФО, як і можливість отримати швидкі гроші. Процес займає певний відрізок часу, коли потрібно зібрати необхідні документи, вистояти в черзі до свого менеджера у банку, чекати схвалення.

У компаніях по мікрокредитуванню все набагато простіше. Тут процедура займає менше 15 хвилин, в які входить заповнення онлайн заявки на кредит, підтвердження позики і переказу грошей на будь-яку карту банку. В епоху надшвидких технологій оформити кредит онлайн стало швидко, легко і доступно кожному.

А щоб бути впевненим в отриманні кредиту, Ви можете перевірити свою кредитну історію і потім сміло заповнювати заявку на кредит.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?