Що беруть в кредит найчастіше?

Напередодні Нового року кредитування ще більше стає невід'ємною частиною життя практично кожного українця. Це пов'язано здебільшого з тим, що компанії пропонують хороші умови на споживчі кредити, і клієнтові набагато простіше оформити позику й платити за придбаний товар або послугу на виплат на обумовлений проміжок часу.

Як і минулого року, топовим товаром, який найчастіше купують в кредит, залишається комп'ютер і комплектуючі до комп'ютерної техніки. Отримуючи вигідні умови по процентній ставці кредитування, позичальник безперечно зацікавлений виплачувати грошову суму частинами, що не сильно вдарять по його кишені.

Друге місце займає побутова техніка, на яку часто-густо беруть кредити. І не лише тому, що це зручно і вигідно, але і в якийсь момент необхідно. Приміром, у Вас зламалася пральна машина або ж холодильник, без яких обійтися не можна, а оплачувати відразу - немає можливості. Тоді, без оформлення позики не обійтися.

Ще одним товаром, разом з комп'ютерами і побутовою технікою, є смартфони і планшети, що допомагають нам в повсякденному житті і служать незамінним атрибутом в вирішенні виробничих і особистих питань.

Цікавим фактом є те, що кредити онлайн беруть навіть на купівлю різного виду аксесуарів - навушників, карт пам'яті, чохлів тощо. З цього слід зробити висновок, що споживчий кредит в Україні - найпопулярніший вид кредитування, що допомагає населенню країни купувати потрібні речі тоді, коли їм це потрібно.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?