Зі святом Покрови пресвятої Богородиці та Днем захисника України!

День Захисника України неспроста збігся зі святкуванням Покрови пресвятої Богородиці. Ще з часів запорізьких козаків, Покрова вважалася третім за величиною, після свят Паски і Різдва. Саме 14 жовтня вибирали гетьманів і отаманів.

У 1999 році, в цей же день, Президентом України був підписаний указ про святкування Дня українського козацтва, більш того, 14 жовтня 1942 року була створена українська повстанська армія (УПА), яка боролася і відстоювала права і свободи незалежної  України.

Тому, зовсім логічно було вибрати саме цю дату для захисників нашої країни, враховуючи обставини, які склалися в останні роки. Давно відомо, що Покрова Богородиці є не тільки великим церковним святом, а й оберігом для відважних воїнів, як би покриваючи їх своїм захистом і благословляючи на удачу. Солдати, перед боєм, звертаються за допомогою до Божої Матері, а та, в свою чергу, дарує свою «покрову».

У цей день компанія CreditUP щиро вітає всіх зі святом! Нехай у вашому житті все ладиться, нехай кожен день приносить яскраві миті. Бажаємо вам безмежного щастя, успіхів, везіння і посмішки фортуни. Щоб це свято принесло вам чудовий настрій і радість. Нехай здоров'я вас ніколи не підводить, а в сім'ї панує лад, затишок і любов. Бажаємо тільки приємних новин, миру і добра.

 

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?