Різниця між онлайн і банківськими кредитами

У наш час ніхто не застрахований від виникнення форс-мажорів, які вимагають додаткових витрат. Не кожному вдається накопити великі заощадження, і іноді кредит - єдиний варіант виходу із складних фінансових становищ. Не усі знають, що можна швидко і легко подати заявку на кредит онлайн, тому звертаються в традиційні банки.

Банк - універсальна структура, яка працює одночасно в декількох напрямах. Однією з основних функцій установи є видача великих споживчих кредитів на тривалий термін, від напівроку і більше.

Таким кредитам характерно:

  •  великі суми, частенько від 20 000 гривен і вище;
  •  оформлення тільки при особистій присутності позичальника;
  •  документальне підтвердження платоспроможності клієнта;
  •  необхідність представлення пакету документів (про стаж роботи, рівень доходів, склад сім'ї, поручителів і т. д.);
  •  відносно трудомістка процедура розгляду анкет, що вимагає декількох робочих днів;
  •  можливість відмови після розгляду (у разі недостатнього трудового стажу, рівня заробітної плати, негативної кредитної історії).

Якщо вам потрібна невелика сума в 500 -3 500 гривен, рекомендується подати заявку на кредит онлайн в мікрофінансову організацію. Вона відрізняється від банку спрощеною системою нарахування коштів, а також високою швидкістю обробки заявок.

Чому краще подати заявку на кредит онлайн

Якщо зарплату або стипендію затримують, а потрібно вирушити в поїздку, придбати подарунок, купити медикаменти або просто продукти харчування, немає сенсу звертатися у банк. Існує висока вірогідність відмови, до того ж це займає немало часу. Коли гроші потрібні тут і зараз, набагато простіше отримати кредит онлайн (Україна). Зробити це можна прямо на сайті CreditUp, не виходячи з будинку і не відриваючись від своїх справ.

На сайті, за допомогою спеціального калькулятора користувач може вибрати найбільш прийнятний термін і розмір мікропозики. Відразу ж він побачить усю суму, яку йому доведеться повернути : приховані платежі і переплати відсутні. У тому, що мікрофінансовим компаніям можна довіряти, переконалися вже десятки тисяч громадян нашої країни. Вони вибирають саме цей шлях залучення додаткових коштів, тому що:

  •  потрібний усього лише паспорт, ІНН і карта будь-якого банку України;
  •  для заповнення заявки знадобиться не більше 10 хвилин, а для її розгляду - лічені секунди;
  •  не доведеться спілкуватися з менеджерами і представниками компанії, система працює автоматично;
  •  повертати заборгованість можна декількома способами : в особистому кабінеті, в терміналі або банківським переказом;
  •  сервіс доступний цілодобово без вихідних навіть у святкові дні.

Якщо склалася непередбачена ситуація, що невідкладно вимагає витрат, отримати кредит онлайн (Україна) - оптимальний метод її вирішення. Не дозволяйте тимчасовим труднощам вносити корективи у ваше життя, користуйтеся послугами CreditUp!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?