Кредит на карту за 8 хвилин в будь-який час.

від 300 грн до 3500 грн
  • Ви берете:
    ГРН
  • На
    до
  • До повернення:
    грн


Зимові свята вже на порозі. Наближається час приємних клопотів, встановлення новорічної ялинки і вибору подарунків. Втім, останній пункт у багатьох викликає не радість, а страх перед майбутніми витратами і побоювання, що коштів на заплановані покупки може не вистачити.

 
Чи варто псувати собі настрій і перетворювати свята в період стресів? Подарунок - знак уваги, і він не обов'язково повинен бути дорогим. До того ж, існує чимало способів скоротити витрати. Перерахуємо деякі з них.


1. Готуйтеся заздалегідь


Вирішіть, яку суму ви витратите на подарунки, визначитеся, кому і що купите, порівняйте вартість обраних товарів. Якщо відкладати ці дії на останній момент, доведеться робити покупки в першому-ліпшому магазині за завищеною ціною.



2. Користуйтеся акціями і розпродажами


Спеціальні пропозиції та передноворічні акції - прекрасний спосіб заощадити. Якщо вільних готівкових коштів немає, має сенс зайняти гроші або взяти мікрокредит, щоб не упустити знижку.



3. Зробіть подарунок своїми руками


Ця порада стосується тих, хто захоплюється рукоділлям і вміє в'язати рукавиці, варити ароматне мило, піч пряники або майструвати полички для книг. Однак оцінюйте свої можливості об'єктивно. Якщо ви тільки почали освоювати якесь ремесло, ідею саморобного подарунка краще відкласти.


4. Виконуйте бажання


При виборі орієнтуйтеся на захоплення та інтереси адресата, а не на власні смаки. Нехай і недорога, але необхідна річ сподобається вашому другу або родичу набагато більше, ніж оригінальна, але непотрібна дрібничка.


5. Не купуйте готові набори


Подарунковий набір в красивій упаковці безсумнівно виглядає привабливо. Продавці розраховують на цей ефект, що дозволяє їм зробити «святкову надбавку». Набагато вигідніше купити предмети з набору окремо, придбати коробку і самостійно упакувати подарунок.

Що робити, якщо грошей все одно не вистачає?

Незважаючи на прагнення заздалегідь підготуватися до свят, на практиці багато виявляються в положенні, коли вже ось-ось «годинник дванадцять б'ють», а подарунки тільки належить вибирати. У цьому випадку вже не до економії: головне все встигнути і передбачити.

Добре, якщо для такого «аварійного» шопінгу відкладена певна сума, але що робити, якщо її немає? Позичити гроші у друзів, швидше за все, не вийде, оскільки у багатьох схожа ситуація. Взяти позику в банку? Більш реальний варіант, хоча ті, хто знає, як отримати кредит, можуть з цим посперечатися. Вам буде потрібно надати пакет документів, що включає довідку про доходи, відвідати відділення банку, заповнити заявку і дочекатися розгляду. Процес займе пару днів, і не факт, що рішення буде позитивним.


Мікрокредити - допомога перед святами


Якщо час підтискає або неможливо надати необхідні документи, доцільніше скористатися послугами МФО. Щоб отримати позику за допомогою сервісу CreditUP, знадобиться паспорт та індивідуальний податковий номер. Процедура від подачі онлайн-заявки до отримання грошей на карту займає близько десяти хвилин. Це відмінне рішення, коли гроші потрібні терміново.

Багато хто помилково вважає, що мікропозик - не найвигідніший кредит. Насправді, якщо мова йде про привабливому «гарячий» пропозиції, то краще скористатися позикою, а потім оплатити відсотки за кілька днів користування кредитом. Ви все одно залишитеся у виграші.

Користуйтеся вищепереліченими порадами і спокійно готуйтеся до свят, а сервіс CreditUP допоможе знайти кошти на подарунки, які принесуть радість вашим близьким. Щасливого Нового року!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?