Програма Лояльності BonusUP!

 

Компанія CreditUP рада повідомити, що сьогодні, 23 січня 2017 року, ми запустили Програму Лояльності, яка дозволить заощадити ще більше на кредитах. Тепер бонуси і знижки зможуть отримувати як нові, так і наші постійні клієнти.

Якщо Ви зареєструвалися, оформили заявку і отримали перший кредит онлайн, то автоматично отримуєте 25 бонусних гривень, які зможете використовувати при погашенні позики. При оформленні наступного кредиту, в залежності від суми, Вам будуть нараховуватися бонусні гривні з правом використання в подальшому.

Якщо ж Ви є нашим клієнтом, то зайшовши в особистий кабінет, побачите, що 25 бонусних гривень вже є на Вашому бонусному рахунку. Погасивши позику і взявши новий кредит онлайн, Вам знову будуть нараховані бонусні гривні, кількість яких залежить від кредитної суми.

Також, не залежно від будь-яких дій, в свій День Народження клієнт отримає ще 50 бонусних гривень. Більш детально про Програму Лояльності можна дізнатися на сайті в розділі «Програма Лояльності BonusUP» і в розділі «Питання та відповіді», де детально прописані правила і умови.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?