Кредит на карту за 8 хвилин в будь-який час.

від 300 грн до 3500 грн
  • Ви берете:
    ГРН
  • На
    до
  • До повернення:
    грн


Багато компаній у своїй діяльності орієнтуються на залучення нових клієнтів, пропонуючи акції, знижки, знижені тарифи на початковий період користування послугами фірми. Мікрофінансових організація CreditUP керується іншими принципами. Для нас важливіше лояльність постійних клієнтів, які регулярно оформляють позики в МФО і вже продемонстрували свою платоспроможність і надійність. Йдеться про своєчасне погашення кредитів і відсутності прострочень. Натомість клієнт, який додержується фінансової дисципліни, може розраховувати на привілеї: індивідуальний порядок обслуговування, збільшений кредитний ліміт і бонуси, що скорочують витрати по обслуговуванню кредиту.


Як своєчасність погашення впливає на ліміт по кредиту


Компанія пред'являє до позичальника мінімальні вимоги, але це не означає, що позики видаються всім без розбору і не мають ліміту. Інтелектуальна система автоматично перевіряє заявку, подану через інтернет, з огляду на раніше відкриті кредити. При цьому важливо, наскільки своєчасно вони погашалися, чи немає у заявника неповернених позик. На основі цієї інформації приймається рішення про видачу мікрокредиту і кредитний ліміт.
Мінімальна сума першого позики - 300 грн, ліміт - 3500 грн. Після своєчасного повернення першої позики кредитний ліміт для наступної позики зростає. Погашаючи в призначений термін заборгованість, клієнт поступово збільшує ліміт по кредиту. В результаті доступна сума мікропозик досягає 8000 грн.


Кредитна історія - фінансовий паспорт позичальника


При розгляді заявок на отримання позики українські банки, крім платоспроможності заявника, враховують кредитну історію. У цьому досьє відображаються відомості про взяті кредити, своєчасності внесення платежів, відсутність заборгованостей. Прострочення по кредиту в минулому або кілька одночасно відкритих позик погіршують історію. Для банків це сигнал про ризики: такому заявнику відмовлять у позиці або застрахуються підвищеною відсотковою ставкою, вимогою надати заставу або поручителя.

Намагатися приховати негативну інформацію від банків безглуздо: бюро кредитних історій регулярно отримують відомості від фінансових організацій і страхових компаній, і банки можуть в будь-який момент звертатися до бази даних позичальників. Краще спробувати виправити фінансове досьє. Для цього рекомендується брати позики на невеликі суми і вчасно їх погашати. І це ще одна причина стати постійним клієнтом CreditUP.

Компанія лояльно відноситься до заявників і йде назустріч їхнім потребам. Частка схвалених заявок перевищує 75%. У нас отримують позики позичальники з поганою кредитною історією, яким відмовили в банківських установах. Своєчасне погашення кредиту дозволяє поліпшити фінансовий паспорт і поступово нівелювати допущені в минулому порушення фінансової дисципліни. Через час клієнт зможе розраховувати на банківські позики з підвищеним лімітом. У цьому випадку важливо уникати нових прострочених платежів.


Як не допустити прострочень по кредиту


Мікрофінансових організація пропонує на вибір клієнтів три способи для повернення заборгованості:

  • через інтернет на сайті компанії. Для цього потрібно увійти в особистий кабінет і погасити борг з банківської карти (не обов'язково з тією, на яку отримували позику);
     
  • якщо вас цікавить, як погасити кредит через інтернет іншим способом, - скористайтеся банкінгом фінансової організації, що видала вам карту. Для цього в поле одержувача платежу потрібно вказати дані з кредитного договору;
     
  • готівкою через платіжний термінал;
     
  • готівкою в касі банку.


Якщо клієнт не встигає погасити позику вчасно, доцільно пролонгувати кредит, щоб уникнути прострочення. В цьому випадку позичальник оплачує тільки відсотки без тіла мікрокредиту. Продовжувати термін кредитування можна без обмежень.


Як заощадити на погашенні кредиту: програма лояльності


Ще один привілей постійного клієнта - участь в програмі лояльності. Її учасником стає кожен зареєстрований користувач. При оформленні мікрокредитів він отримує бонуси, кількість яких розраховується в залежності від суми витрат по позиці. Чим більше сума і довший термін позики, тим більше коштів надходить на бонусний рахунок.

Крім того, учаснику програми нараховуються бонуси при реєстрації на сайті та у вигляді подарунка на день народження. Бонусні кошти обмінюються на гроші з розрахунку 1 бонус = 1 гривня. Надані компанією CreditUP бонуси використовуються для оплати послуг мікрофінансової організації, скорочуючи витрати позичальника на виплату відсотків за позикою. Таким чином програма лояльності дозволяє заощадити, знижуючи відсотки, що набігли.

Користуйтеся вищепереліченими привілеями, отримуйте бонуси і вирішуйте самі невідкладні фінансові проблеми разом з компанією CreditUP!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?