Ставка на кредит вдвічі знижена!

 

Оформляючи позику, слід вказати суму і визначити термін. Виходячи з цих даних, можна зрозуміти, яким буде відсоток сплати заборгованості. Розуміючи, що після свят, особливо новорічних, сімейний бюджет спустошується, банки і МФО намагаються переглядати ставку по кредиту і знижувати її.

Щоб взяти кредит онлайн в Україні за зниженою процентною ставкою, компанія CreditUP до кінця січня 2017 року пропонує знижку 50% для клієнтів, які оформляють першу позику. Гроші в борг можна отримати, зайшовши на сайт і залишивши заявку на кредит онлайн.

На калькуляторі або в особистому кабінеті, після реєстрації, виберіть суму і період, на який необхідно взяти гроші. Максимальна сума першого кредиту становить 1500 гривень. Тепер рішення приймається автоматично за 8 секунд, а отримати готівку на банківську картку можна миттєво після схвалення позики.

Хочемо зазначити, що з 23 січня 2017 року стартувала програма лояльності BonusUP, яка при реєстрації нараховує на Ваш рахунок 25 бонусних гривень. Бонуси можна накопичувати або використовувати при погашенні боргу. Наші знижки і бонуси ще більше допоможуть заощадити на позиці, а швидкість отримання кредиту через інтернет - на Вашому часу!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?