Отримуйте дешеві кредити на вихідних!

 

Трудовий тиждень підбігає до завершення і скоро підуть довгоочікувані вихідні, коли можна буде побачитися з друзями, близькими та родичами, з'їздити за місто або вийти на шашлик. Іноді гроші витрачаються дуже швидко і зовсім не хочеться брати в борг і переплачувати відсотки під кінець місяця.

Компанія CreditUP вирішила порадувати своїх користувачів, надаючи знижку 50% на перший кредит новому клієнтові в будь-який час в суботу та неділю. А також 30% на всі кредити онлайн нашим постійним користувачам в ті ж самі дні.

Але якщо Вам потрібні гроші сьогодні, то з 18:00 до 09:00 в робочі дні, нові клієнти оформляючи позики на нашому сайті, отримають знижку 50%, а постійні - 30%. Тобто, взяти гроші в борг удвічі дешевше можна після шостої вечора в п'ятницю і не відкладати плани на завтра.

Видача кредитів настільки швидка, що після схвалення Вашої позики, гроші на карту надійдуть миттєво, а розпорядитися ними можна буде на свій розсуд.

Хочемо нагадати, що тільки в квітні 2017 року, у кожного, хто взяв перший онлайн кредит, є можливість виграти супер приз - Смарт ТВ, який розіграється 05 травня 2017 року серед учасників, які відповідають умовам розіграшу.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?