Ломбардні кредити: що це таке?

Багато жителів невеликих населених пунктів і городов-милионников помічають, як багато ломбардів з'явилося за останні декілька років. Маркетологи вигадують гучні рекламні слогани, обіцяють привабливі умови і спрощену систему видачі грошей, але дійсно, чи це так? Про те, наскільки зручно і безпечно брати кредит в ломбарді, ви дізнаєтеся в нашій статті.

Коли вам терміново потрібні гроші - можете прийти в ломбард, але для цього доведеться залишити щось цінне в заставу (золото, срібло або техніку). Деякі компанії приймають навіть коштовні камені, предмети колекціонування і так далі. Тут клієнт стикається з першими недоліками:

  •  майно, яким дорогим воно не було б насправді, тут оцінюється в рази дешевше. Закладена золота прикраса, яка в ювелірному магазині коштує 2500 гривен, буде оцінена як лом в 600 гривен;
  •  зазвичай щоденний відсоток досягає показника 2%, а річною може складати більше 730%;
  •  щоб узяти кредит в ломбарді, потрібно принести виріб з благородного металу (але якщо він без проби, його можуть не прийняти);
  •  техніка або прикраси у разі неповернення заборгованості залишається у сторонніх людей і йде на продаж без можливості повернути його по закінченню встановленого терміну.

Насправді, ломбардні позики не так вигідні, як здається на перший погляд. Якщо ви не встигнете повернути гроші, ваша запорука не буде повернена, і ви залишитеся без старовинних дорогих сережок або працюючого ноутбука. Якщо не виходить повернути борг в МФО, компанія йде на зустріч і дає можливість продовжити термін виплати.

Що краще - кредит в ломбарді або в МФО?

Отримання грошових коштів в ломбарді має попит серед деяких категорій населення завдяки оперативності процедури. Щоб узяти ломбардний кредит, вам не знадобиться пакет документів, довідки з роботи і підтвердження рівня доходів. Аналогічні умови оформлення мікропозик і в CreditUp. Проте існують кардинальні відмінності. Серед них можна відмітити:

  •  можливість замовити гроші на рахунок у той момент, коли це необхідно: вночі, уранці, у вихідний або святковий день;

  •  відсутність необхідності підлаштовуватися під графік відділення і їхати в ломбард. Мікропозику можна оформити на роботі, удома, у будь-якій точці України;
  •  усі процеси здійснюються в онлайн-режимі, а система на сайті повністю автоматизована;
  •  гарантовану конфіденційність. Клієнтові не треба спілкуватися з оператором;
  •  миттєву швидкість нарахування позики. В цілому на заповнення і подання заявки вимагається 10 хвилин.

Вирішити тимчасові матеріальні труднощі, і залишити своє майно у збереженні сьогодні стало набагато простіше. Ломбардний кредит або мікропозика - вибирати вам. CreditUp пропонує не менш вигідні процентні ставки, ніж ломбарди і головне - не вимагає довідок, запорук або поручителів. Скористайтеся нашими послугами і позбавтеся від фінансових проблем!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?