Середина літа вже пройдена, але попереду нас чекає ще 1,5 місяці сонячних днів наповнених зустрічами з друзями, відпочинком на морі, тематичними фестивалями і приємними покупками. Для того, щоб кожен клієнт CreditUP отримав від літа максимум користі і задоволення, ми підготували різні бонуси та акції. Знайомимося.

бонусы CreditUP

Акція «Приведи друга!»

Кожен новий клієнт при оформленні свого першого кредиту отримає 50 бонусних гривень: 10 при оформленні та 40 при погашенні. А друг, що порекомендував йому скористатися нашими послугами, заробить 100 гривень. Гроші будуть перераховані на картку будь-якого банку України. Заманливо? З деталями акції можна ознайомитися на сторінці «Приведи друга!».

Акція «Знижка на перший кредит 40%»

Отримавши свій перший кредит онлайн в період з 01.07.2017 по 31.07.2017, кожен зможе скористатися додатковими перевагами: мінус 40% від суми нарахованих відсотків. Ще одна чудова особливість, якщо клієнт оформляє кредит в липні за рекомендацією друга, то він отримує і 40% знижку, і 50 гривень. Робити покупки з CreditUP вигідно! Детальніше про те, як скористатися липневими перевагами на сторінці акції.

Бонуси за використання кредиту

Ми платимо за те, що клієнти користуються нашими послугами! При остаточному погашенні, кожен гарантовано отримає додаткові бонусні гривні. Розмір заохочення залежить від підсумкових кредитних витрат:

Сума витрат в гривняхБонусний % від суми витратМаксимальна сума бонусних гривень
від 0 до 2503%7,5
від 251 до 5005%25
від 501 до 7507%52,5
від 751 до 100010%100
понад 100012%840

 

Чим вище ваші витрати, тим більшу суму ви отримуєте! У правилах програми лояльності BonusUP можна детальніше дізнатися схему нарахування і використання винагороди.

Бонуси за реєстрацію

Ми раді знайомству з кожним нашим новим другом. Як вдячність, при реєстрації на сайті ми даруємо 10 бонусів. Їх можна буде поміняти на партнерські і наші послуги. Як обміняти накопичення на бонусному рахунку можна дізнатися в розділі «Обмін бонусів».

Бонуси в День народження

Ми щиро любимо наших клієнтів, тому в свій день народження вони можуть розраховувати на теплі побажання і особливий подарунок від нас: 50 бонусів! Сподіваємося, що в цей день кожен відчує задоволення від життя і спілкування з близькими. Отримає багато подарунків, поздоровлень і смачний святковий торт!

програма лояльности CreditUP

Всі фактично отримані бонуси накопичуються на особистому рахунку, і можуть бути використані в будь-який час.

Нехай ваше літо буде яскравим і незабутнім, а наші акції та бонуси в цьому допоможуть!

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?