Кредит онлайн зі знижкою 30%!

 

Щомісяця компанія CreditUP намагається все більше піклуватися та радувати своїх постійних користувачів. Квітень не став винятком. Кредит онлайн став ще дешевше завдяки знижкам і бонусам.

Оформити кредит та отримати знижку 30% можна з 18:00 до 09:00 в робочі дні, або ж у будь-який час в суботу та неділю. Дана пропозиція діє до другого травня 2017 року включно, тобто з 29 квітня по 02 травня - 4 дні поспіль, всі позики для постійних клієнтів будуть зі знижкою 30% в режимі 24/7.

Крім дисконту, є можливість здешевити кредит онлайн за допомогою бонусів, які накопичуються з моменту реєстрації до повного погашення позики. Залежно від суми і терміну, постійний клієнт в квітні може отримає до 150 бонусних гривень, використовуючи їх з метою погашення відсотків і тіла кредиту.

Таким чином, КредитАП допомагає взяти кредит онлайн у цьому місяці на більш вигідних умовах, а швидкість, з якою будуть нараховані гроші на карту, приємно порадує, враховуючи той факт, що отримати кредит через інтернет за допомогою нашого сервісу можна цілодобово.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?