Оформити кредити без довідки реально!

 

Більшість в Україні потрапляють в ситуацію, коли терміново потрібні гроші, але для їх отримання банк вимагає пред'явити довідку про доходи, крім основних документів. Ні для кого не секрет, що багато людей отримують частину зарплати в конвертах, а офіційний оклад - мінімальний.

Відповідно, не завжди вдається отримати гроші в кредит на запитувану Вами суму. У таких випадках, на допомогу клієнту приходить фінансова організація з видачі мікропозик, яка дозволяє оформляти кредити без довідки, застав і гарантів.

Процедура настільки проста, що не треба відвідувати представництво або відділення - сидячи вдома на дивані зі своїм смартфоном або працюючи в офісі за комп'ютером, можна взяти кредит через інтернет за пару хвилин.

Сервіс працює таким чином, що всі рішення щодо видачі позик приймаються автоматично за кілька секунд і гроші на карту надходять миттєво. Кредити без довідки Ви можете отримати на сайті компанії після реєстрації і заповнивши онлайн заявку. Система за 8 секунд обробить запит, і схвалену позику Ви отримаєте готівкою на банківську картку.

Таким чином, не варто турбуватися про Ваш офіційний дохід і додавати довідку. Від Вас потрібні паспорт, ІПН і електронна згоду, поставивши галочку після заповнення заявки і ознайомлення з договором.

 

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?