Кредит онлайн зі знижкою та бонусами!

 

Травневі свята у самому розпалі, як і наші знижки. І щоб Ви змогли максимально насолодитися відпочинком і теплими днями, ми продовжуємо акцію «Зустрічай травень з нами» до 10 травня 2017 року. Оформити кредит онлайн зі знижкою 50% для нового клієнта можна з 18:00 до 09:00 в робочі дні та цілодобово на вихідних.

Для постійних користувачів діє знижка 30% на всі позики в той же період часу. Також клієнти отримають як основні, так і додаткові бонуси завдяки програмі лояльності BonusUP, які можна використовувати в рахунок погашення заборгованості.

Але це ще не все! Тільки два дні, 8 та 9 травня, клієнти, які не брали раніше кредити через сервіс CreditUP, зможуть оформити кредит онлайн вигідніше. 8 травня 2017 року діятиме знижка 50+8=58%, а 9-го травня 2017 року - знижка 50+9=59% в будь-який час доби.

Наша основна мета - здійснити найшвидшу можливість отримати гроші в кредит на картку банку і зробити позику якомога дешевше за допомогою святкових знижок та бонусів. Відчуйте переваги роботи з нами, оформивши онлайн заявку на кредит 24/7 у будь-якій точці України при наявності комп’ютера, планшета, смартфону і доступу до мережі інтернет.

Похожие статьи

© CreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?